Met de vulling van pitabroodjes kun je eindeloos variëren. In dit recept worden de broodjes gevuld met kikkererwten. Jummie!
Pitabroodjes met gekruide kikkererwten
Dit heb je nodig
Voor 4 pitabroodjes
300 gr kikkererwten
1 tl kerrie
1 tl paprikapoeder
snufje knoflookpoeder
1 ui
sla, tomaat en komkommer
4 pitabroodjes
halve of 1 rode peper
Zo maak je het
Bereid de pitabroodjes volgens de bereidingswijze. Giet de kikkererwten af en doe kikkererwten in een bakje. Voeg de kruiden toe en meng alles goed door elkaar. Snipper het uitje en snijd de rode peper in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kikkererwten ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens het uitje en de rode peper toe en bak dit 2 minuten mee. Snijd ondertussen de sla, tomaat en komkommer in stukjes. Vul de pitabroodjes met sla, komkommer, tomaat en de gekruide kikkererwten.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie