Als je gaat picknicken, wil je het liefst zo weinig mogelijk meeslepen. Daarom zijn deze groentewraps ideaal. Je maakt ze thuis klaar, rolt ze in de aluminiumfolie en daarna genieten maar.
Wat heb je nodig?
– 2 tortilla wraps
– 2 eetlepels hummus
– halve (groene)paprika
– 1 geroosterde (rode) paprika
– halve ui
– hand rucola
– snufje peper
– eventueel tomaat of kipfilet
Tijd: 10 min
Voor 2 wraps
Zo maak je het!
Snijd de paprika’s in reepjes/blokjes en het uitje in halve ringen. Leg de wraps ongeveer 10 seconden in de magnetron. Smeer ze vervolgens in met de hummus, leg hier een handje rucola bovenop en vervolgens de paprika en ui. Breng het geheel op smaak met een snufje peper.
Tip: je kunt bijvoorbeeld ook nog wat tomaat of een plakje kipfilet toevoegen aan de wraps.
Elke week plaatsen we een recept van een lezeres! Wat is jouw picknicksucces?Laat het ons weten via Facebook en misschien plaatsen we jouw recept wel!
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie.
Sofie is onze kookblogger. In dit filmpje stelt ze zich even voor.