Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat goéééd, of toch niet? Meningen verdeeld over nieuw programma ‘Petit Chateau’ van Montana en Maxime Meiland

Wat goéééd, of toch niet? Meningen verdeeld over nieuw programma ‘Petit Chateau’ van Montana en Maxime Meiland

Wat goéééd, of toch niet? Meningen verdeeld over nieuw programma ‘Petit Chateau’ van Montana en Maxime Meiland

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Maxime en Montana Meiland een eigen klusprogramma ‘Petit Chateau’ zouden beginnen, waren we maar wát blij. Want dat betekende naast ‘Chateau Meiland’, nóg meer Meiland-pret. Gister was dan eindelijk de aftrap en ‘Chateau’-fans zaten er helemaal klaar voor.

‘Petit Chateau’

In het klus-programma van Montana en Maxime helpen de zusjes jonge ouders in spe bij het op tijd klaarmaken van hun babykamer. In de eerste aflevering maken we kennis met Lisanne en Ricardo, die niet één, maar twee baby’s verwachten. Bij Lisanne was borstkanker gediagnosticeerd en het stel kampt met financiële problemen. Het was aan de gezusters Meiland om de babykamer helemaal tiptop in orde te maken.

Kijkcijfers

Het klussen ging (natuurlijk) heerlijk op z’n Meilands: niet alles ging even soepel, maar het eindresultaat was om u tegen te zeggen. En dat vond een deel van de kijkers ook. In totaal zaten er gisteravond 783.000 mensen voor de buis naar het nieuwe SBS6-programma te kijken. Geen miljoenensucces, maar zeker – met de concurrentie van I Can See Your Voice – géén slechte cijfers.

‘Niveau goudvis’

Hoewel een heel aantal mensen – die zich lieten horen dan – zeer te spreken waren over het nieuwe programma, waren er natuurlijk ook heel wat mensen die de show wat minder geslaagd vonden. Wat op Twitter veel te lezen viel, was dat Martien Meiland gemist werd. De hysterische Meiland-buzz zou zeker welkom zijn, volgens de Twitteraars. “Ik wil drama, gillende meiden, dingen die mis gaan, iemand die wegloopt…”, aldus iemand op Twitter. Nou, dat zegt wel weer genoeg.

Lees ook
Kijkers ‘Chateau Meiland’ verbaasd door trouwplannen zwangere Maxime: ‘Waarom al na een halfjaar?’

Gezellige boel, daar op Twitter… Maar, gelukkig is er altijd nog iemand die de boel een beetje probeert te sussen. Petit Chateau is in ieder geval elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress