Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Petit Chateau’ onder de indruk van knap werk Maxime en Montana

Kijkers ‘Petit Chateau’ onder de indruk van knap werk Maxime en Montana

Kijkers ‘Petit Chateau’ onder de indruk van knap werk Maxime en Montana

Terwijl het programma van de Meiland-zusjes in het begin nogal in twijfel werd getrokken, is ‘Petit Chateau’ nu een aardig geliefd programma. Gisteravond was alweer de vijfde aflevering van het klus-programma en met de verbouwingen die Maxime en Montana onder handen hebben genomen, zijn kijkers diep onder de indruk geraakt.

Petit Chateau

In de aflevering van gisteravond waren de Friese Joop en Iris aan de beurt voor het krijgen van een babykamer à la Maxime en Montana Meiland. Het jonge stel heeft de laatste tijd namelijk heel iets anders aan hun hoofd. De baby die ze verwachten is dan wel hun eerste kindje, maar niet hun eerste zwangerschap. Vlak na de twaalf weken echo kreeg Iris een miskraam. “Nederland was net in die eerste lockdown, dus Joop was er niet bij. Hij zat naast de praktijk op de parkeerplaats te wachten in de auto en ik lag in de stoel. De verloskundige zei: ‘het is niet goed’. Dat was heel heftig”, vertelt Iris.

Angst

Door de traumatische ervaring van de miskraam zit echt genieten van de zwangerschap zit er dus voor nu nog even niet in voor Iris en Joop. En beginnen met de babykamer al helemaal niet. Alsof het allemaal nog niet vervelend genoeg is, is de moeder van Joop ook nog eens ongeneeslijk ziek. Ze heeft terminale longkanker en hoelang ze nog samen kunnen blijven, is nog erg onzeker. Joop vertelt geëmotioneerd: “Ik zou het heel erg vinden als ik niet de steun kan krijgen van mijn moeder. Ik heb veel stress, dus het is mooi als jullie hiermee kunnen helpen.”

Sprookjeskamer

Maxime en Montana kennende, hebben de zusjes er alles aan gedaan om de mooist mogelijke babykamer te maken voor het Friese stel. De twee besloten er een magische sprookjeskamer van te maken. Met lichtjes, slingers, bloemen, en een sprookjesachtige sfeer konden Joop en Iris hun ogen dan ook niet geloven. “Wat mooi. Dit had ik echt niet verwacht”, aldus een geshockte Iris. “Het is net alsof we in de Efteling zijn. Kijk dan? Ik ben er gewoon even stil van.”

Gamekamer

Maar de babykamer is niet het enige wat de Meiland-zusjes hebben verbouwd. Ook de gamekamer heeft een behandeling gekregen en dat zorgt voor nóg meer lof en ongeloof. “Ophouden! Dit is toch veel te gek? Wat goed!”

Lees ook
Kijkers ‘Petit Chateau’ vallen massaal over onveilige kinderkamer: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Reactie van kijkers

Niet alleen Joop en Iris zelf waren onder de indruk van het knappe werk van Maxime en Montana, óók kijkers waren dit keer erg enthousiast over de verbouwingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Superguide | Beeld: SBS