De Italiaanse pasta is bij velen favoriet. Het is makkelijk om te maken én superlekker! Sofie laat je in de video zien hoe ze pasta aglio olio, pasta met knoflook, maakt.
Pasta aglio olio
Voor 2 personen
Dit heb je nodig
150 gr pasta
2 rode pepers (gedroogd)
2 tenen knoflook
1-2 tomaten
verse peterselie
snufje zout en peper
scheut olijfolie
Zo maak je het
Kook de pasta. Snijd de knoflook, rode peper en tomaten in stukjes. Giet een scheutje olijfolie in een pan. Fruit de knoflook met de rode peper aan voor ongeveer 2 minuten op een zacht vuurtje. Zorg ervoor dat de knoflook niet kleurt. Voeg dan de stukjes tomaat toe en bak 5 minuten mee. Voeg dan de gekookte pasta, een snufje zout en peper en wat verse peterselie toe. Alles goed mengen en klaar!
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie