Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Opruimen met YouTube

Opruimen met YouTube

Opruimen met YouTube

Op YouTube vind je oneindig veel leuke en leerzame filmpjes. Een beetje scrollen en je bent zo een paar uur verder. Handig! In het teken van de Grote Flair Opruimweken (#Flairopruimweken): opruimen met YouTube! 

Opruimen met YouTube

Bekijk de kanalen van deze opruimgoeroe’s op YouTube, en klik op abonneer! Het is een wonder wat we allemaal nog kunnen leren op het gebied van opruimen…

#MarieKondo

Op het YouTube-kanaal #MarieKondo vind je allerlei filmpjes van over de hele wereld, van mensen die opruimen volgens de KonMari methode. Marie Kondo is een beroemdheid in Japan. Al jaren werkt ze door het hele land als opruimcoach en tegenwoordig ook in andere delen van de wereld. Ze helpt huishoudens om op te ruimen, spullen weg te gooien en het voor altijd netjes te houden. Marie besloot een boek te schrijven over haar KonMari methode, genaamd Opgeruimd!, om op die manier nog meer mensen te kunnen helpen een opgeruimd huis te krijgen. Bekijk hier alle KonMari filmpjes op YouTube.

Clean My Space

Melissa Maker is al sinds 2011 actief op YouTube met haar Clean My Space how-to-filmpjes. Van alles dat je moet weten over je droger, het schoonmaken van allerlei ruimtes tot een interview met interieurmeester Nate Berkus. Komt dat zien!

Home Organizing

Leer om je spullen te organiseren om een leuke manier, met de creatieve Alejandra Costello. Deze YouTuber geeft je een hele bups organize-tips, ideeën om te ’ontspullen’ en geeft je tools om voortaan efficiënter op te ruimen. Check it out!

 

Zie ook: