Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Opgeruimd staat netjes: dit zijn de 4 sterrenbeelden die het meest netjes zijn

Opgeruimd staat netjes: dit zijn de 4 sterrenbeelden die het meest netjes zijn

Opgeruimd staat netjes: dit zijn de 4 sterrenbeelden die het meest netjes zijn

Goed nieuws voor de rommelkonten onder ons. Hoeveel je van opruimen of niet opruimen houdt, heeft te maken met je sterrenbeeld. Vaak is de manier van hoe je met dingen omgaat een sterke weerspiegeling van hoe je zelf in elkaar zit. Dus als je geen held bent in het netjes houden van je huis, werkplek of kledingkast, kun je mooi de schuld geven aan je sterrenbeeld. Dit zijn de vier sterrenbeelden die altijd en overal wél heel netjes zijn.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

De echte cleanqueen is toch wel echt de Maagd. Dit teken houdt van een verzorgd uiterlijk en dus automatisch ook van een verzorgd huis. Als alles georganiseerd, schoon en opgeruimd is, is de Maagd op haar best. Natuurlijk zal er zich wel eens rommel in haar huis zijn, maar niet voor lan,g want ze wil liever niet dat het door iemand wordt gezien.

Stier – 21 april t/m 21 mei

De Stier heeft geen rust totdat alles georganiseerd en schoon is. Dit zorgt er natuurlijk voor dat dit teken te allen tijde netjes is en de boel aan kant heeft. Alleen dan kan ze pas écht ontspannen.

Boogschutter – 23 november t/m 22 december

Dat dit teken alles graag onder controle heeft, is vast geen nieuws. Op huishoudelijk gebied is dit dan ook zeker niet anders. Wanneer de Boogschutter een doel voor ogen heeft, kun je verwachten dat ze deze ook echt gaat bereiken. Organisatie is key.

Lees ook 
Cheers! Déze soort wijn past het best bij jouw sterrenbeeld

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

De Schorpioen is het liefst thuis en lekker op zichzelf. Een spa-day at home, klinkt voor dit teken dan ook als muziek in de oren. Hierdoor lijkt het misschien dat ze alleen maar bezig is met persoonlijke verzorging, maar dat is niet helemaal waar. Het huishouden netjes houden is minstens zo belangrijk als haar uiterlijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: demamagids.nl | beeld: iStock