Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OMG! Kondigde Netflix net nog een nieuw seizoen van Gilmore Girls aan?

OMG! Kondigde Netflix net nog een nieuw seizoen van Gilmore Girls aan?

OMG! Kondigde Netflix net nog een nieuw seizoen van Gilmore Girls aan?

Een van de grootste comebacks in 2016 was ongetwijfeld het nieuwe seizoen van Gilmore Girls. We zagen Lorelai en Luke elkaar dan toch het ja-woord geven, we kregen Rory op een hele andere manier te zien, al onze favoriete mancandy was weer aanwezig én er was een zwangerschap. En dat laatste lijkt volgens Netflix een goede reden te zijn om volgend jaar nóg een nieuw seizoen te brengen. 

We moeten eerlijk zijn, het is nog niet officieel bevestigd door Netflix maar hun laatste tweet doet fans over de hele wereld vermoeden dat er toch nog een extra seizoen zal komen. De afleveringen van dit jaar eindigden namelijk met de fameuze vier woorden ‘Mom, I am pregnant’, uitgesproken door Rory Gilmore, en sindsdien ligt het hele internet in een verhitte discussie over wie de vader van het kind is. Wij gokken op Logan, maar Netflix deed ons gisterenavond toch even twijfelen met een foto die ze online postte.

Wie-o-wie?

De streamingsdienst plaatste de drie mogelijke kandidaten nog eens op een rijtje. Ofwel is het Logan – duhh! – waarmee Rory een tijdje een geheime affaire had ofwel is het Paul, haar vriendje die ze steeds leek te vergeten doorheen de afleveringen en met wie we haar misschien één keer samen hebben gezien. Oja en dan is er nog ‘de jongen in een Wookie-kostuum‘ met wie Rory een one night stand had. Qua timing kan het enkel Logan zijn, tenzij er iets is wat we gemist hebben, maar het juiste antwoord zullen we waarschijnlijk nooit weten.

Of toch wel? De bovenstaande foto van Netflix hint namelijk op het drama van Luke en zijn dochter April uit seizoen 6, waarin zij een DNA-onderzoek deed op school om haar biologische vader te vinden. Zou Netflix een gelijkaardig vervolg in gedachten hebben?

WIJ WILLEN ANTWOORDEN!!

Wat denken jullie?

Lees ook: