Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > OH NO: er sterft nog een personage in de zomerfinale van ‘Pretty Little Liars’

OH NO: er sterft nog een personage in de zomerfinale van ‘Pretty Little Liars’

OH NO: er sterft nog een personage in de zomerfinale van ‘Pretty Little Liars’

Als je nog niet alle afleveringen van het nieuwste seizoen van Pretty Little Liars bekeken hebt, stop je nu beter met lezen en bewaar je dit artikel gewoon voor later. We hebben je gewaarschuwd! Freeform heeft namelijk net een filmpje vrijgegeven waarin enkele spoilers voor de zomerfinale te zien zijn. En er zou opnieuw een personage sterven.

De zomerfinale van ‘Pretty Little Liars’ wordt uitgezonden op 30 augustus en het belooft behoorlijk spannend te worden. Een van de personages zien we nadien namelijk niet meer terug. ‘De Liars komen oog in oog te staan met hun vijand en dit loopt voor iemand fataal af’, zo gaat de beschrijving.

‘Een van de meisjes komt iets te weten over haar verleden dat alles zal veranderen. Een andere Liar ontdekt op haar beurt iets over haar toekomst en haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn’. Er staat ons duidelijk dus nog heel wat te wachten.

Op de Facebookpagina van ‘PLL’ kan je alvast een sneak peek van de aflevering van volgende week bekijken en die ziet er echt mindblowing uit. Wat is Hanna van plan? Zit Noel achter de dood van Sara? En zagen we daar Aria in bed met Jason?! Wij willen antwoorden én wel nu!

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants