Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oh jee: de eerste vrouwengin is een feit

Oh jee: de eerste vrouwengin is een feit

Oh jee: de eerste vrouwengin is een feit

We begrijpen het allemaal wel. Producenten willen hun producten zo nu en dan weleens toespitsen op bepaalde doelgroepen. Roze slabbetjes voor meisjes, blauwe slofjes voor jongetjes en… Mom-gin voor vrouwen.

Gordon’s, Bulldog, Hendrick’s en Copperhead zijn nog nooit op de markt gekomen met een gin die een groep gindrinkers uitsluit. In die ‘mannelijke’ gintrend gaan wij ein-de-lijk verandering brengen, moeten de ontwikkelaars van de Mom-gin gedacht hebben. Geniaal? Of eerder een tikkeltje seksistisch?

gin

copyright: giphy

In Edegem werd deze week een gin voorgesteld die speciaal voor vrouwen ontwikkeld werd. De Mom-gin is een fruitige, zoete gin die de vrouwelijke smaakpapillen optimaal zou stimuleren. De Spaanse gin wordt geproduceerd in Groot-Brittannië.

Dus, dames, jullie weten wat jullie te doen staat! Hop, neem er jullie fuchsia pen en naar bloemetjes ruikend briefpapier bij en schrijf nippend van jullie Mom-gin jullie spannendste boodschappenlijstje neer. En misschien daarna nog lekker een potje schoonmaken. Proost 🙂

 

Lees ook:

Bron: ATV