Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze ober kreeg een gigantische fooi en wel om deze reden

Deze ober kreeg een gigantische fooi en wel om deze reden

Deze ober kreeg een gigantische fooi en wel om deze reden

In de horeca werken is niet altijd gemakkelijk. Je werkt lange uren, moet een hele dag op je benen staan en vaak is je loon niet om over naar huis te schrijven. Bovendien weet je niet altijd wat voor klanten je over de vloer krijgt. 

De Amerikaanse Kasey Simmons (32) werkt in een restaurant van de keten Applebee en kreeg onlangs een fooi van 500(!) dollar. Natuurlijk kreeg hij deze niet zonder reden (pak je zakdoekje al maar vast).

De dag daarvoor was Kasey boodschappen aan het doen en zag hij dat een oudere vrouw aan het huilen was. Hij begon met haar te praten en heeft uiteindelijk haar boodschappen voor haar betaald. ‘Het was maar 17 dollar, maar het gaat voor mij niet om het geld. Zo toon je aan iemand dat je om hem of haar geeft’, aldus Kasey.

Nu komt het

De dochter van de vrouw heeft Kasey opgespoord en ging iets drinken in het restaurant waar hij werkt. Ze had enkel een glas water besteld en moest maar 37 cent betalen. Toen ze de rekening kreeg, heeft ze voor Kasey een fooi van 500 dollar achtergelaten.

Bovendien had ze ook een boodschap voor hem geschreven op een servet. Ze bedankte hem dat hij haar moeder getroost had. Het was die dag namelijk drie jaar geleden dat haar man gestorven was.

Tekst: Sandie Stroobants

Lees ook:

Wow: Jude Law’s dochter Iris is de nieuwste it-girl en wij snappen wel waarom!

Video: Te schattig, dit meisje leert tellen en wil niet geloven dat het 1, 2, 3, 4, 5 is

WOW: deze hotspot serveert de coolste cocktails die je ooit hebt gezien!