Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nostalgie: Zo ziet het jongetje uit de Rolo reclame er nu uit

Nostalgie: Zo ziet het jongetje uit de Rolo reclame er nu uit

Nostalgie: Zo ziet het jongetje uit de Rolo reclame er nu uit

‘Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet’, die slogan van Rolo uit de jaren 90 kun jij je vast ook nog maar al te goed herinneren! De slogan hoorde bij een reclame van een jongetje dat in de dierentuin een klein olifantje voor de gek houdt: Het jongetje doet net alsof hij het olifantje zijn laatste Rolo gaat geven, maar steekt hem op het laatste moment snel in zijn eigen mond! Geen goede beslissing zoals we later te zien krijgen. 

Als het jongetje als volwassen man namelijk naar een optocht gaat kijken tikt een grote olifant hem opeens op zijn schouder. Het blijkt het olifantje uit de dierentuin te zijn die nog precies weet hoe het jongetje hem toentertijd treiterde met de Rolo. De olifant geeft de man dan ook een welverdiende klap in zijn gezicht. Bedenk dus goed wat je met je laatste Rolo doet!

Hoe zou het jongetje uit de reclame er nu uit zien? De rol werd gespeeld door Cees Molenaar uit Volendam. Inmiddels is hij 28 jaar oud, maar hij staat nog steeds bekend als ‘Cees Rolo’. En ja, hij eet nog steeds graat Rolo’s.

Cees zegt dat hij gewoon van straat werd geplukt met de vraag om in de reclame te spelen. Daarna is hij nog wel vaker gevraagd om in commercials te spelen, maar dat was niet echt waar zijn ambitie lag en hij heeft er verder niks meer mee gedaan.

Benieuwd hoe de deugniet er nu uit ziet? Dit is hem:

Lees ook:

Nostalgie: 13 dingen die je sowieso herkent als je jong was in de 90’s

Nostalgie: Zo zien de kinderen uit ‘The Nanny’ er nu uit

WOW: Zo ziet het kleine meisje uit Love Actually er nu uit!

Bron: grazia.nl