Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nostalgie: cast van ‘One Tree Hill’ zingt hún lied tijdens fanevenement

Nostalgie: cast van ‘One Tree Hill’ zingt hún lied tijdens fanevenement

Nostalgie: cast van ‘One Tree Hill’ zingt hún lied tijdens fanevenement

Lucas of Nathan? Was je tiener in het vorige decennium, dan antwoord je zonder een seconde twijfel op die vraag. Hoe mierzoet en melig ook, ‘One Tree Hill’ kreeg ons allemaal aan het scherm gekluisterd. Afgelopen weekend kwam een groot deel van de cast nog eens samen voor een fanconventie en het was nog geweldiger dan je zou verwachten.

Chad Michael Murray (Lucas), Hilarie Burton (Peyton), Bethany Joy Lenz (Haley),Paul Johansson (Dan), Antwon Tanner (Skills): allemaal zakten ze af naar Wilmington, North Carolina om hun grootste fans een plezier te doen. Zes jaar na het verschijnen van de allerlaatste aflevering ‘One Tree Hill’ maken de acteurs nog steeds jaarlijks tijd voor een fandag met meet-and-greets, een tour naar de plaatsen waar de meest legendarische scènes werden opgenomen, vraagmomentjes en optredens. Hoewel er enkele grote afwezigen waren – zo jammer dat kleine Jamie er niet was – werd het ook dit jaar weer een succes, vooral dankzij het karaoke-momentje waarmee de avond werd afgesloten. Na een optreden van Bethany, die zowel in de serie als in het echte leven zangeres is, kropen de andere sterren op het podium om hun talent te laten zien.

Het hoogtepunt van de avond kwam er wanneer ‘I Don’t Want To Be’ van Gavin DeGraw, het themalied van de serie, ingezet werd. Nostalgischer kan een moment niet worden.

 

Lees ook:

Copyright: Eline Debie