Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zou het dan echt? Nina en Bing weer bij elkaar in nieuw seizoen ‘GTST’

Zou het dan echt? Nina en Bing weer bij elkaar in nieuw seizoen ‘GTST’

Zou het dan echt? Nina en Bing weer bij elkaar in nieuw seizoen ‘GTST’

De coronacrisis gooide flink wat roet in het eten bij de ‘GTST’-opnames. Het virus zorgde ervoor dat de opnames van de dagelijkse soap eerder moesten stoppen. Er kwamen nog maar vier, in plaats van vijf afleveringen per week en de zomerstop werd met een paar weken vervroegd naar 28 mei. Gelukkig is er nu iedere vrijdag een aflevering van ‘Goede Tijden, Zomer Tijden’ te zien. In de eerste aflevering is actrice Marly van der Velden te gast en ze doet een boekje open over het nieuwe seizoen.

Marly leest in de eerste aflevering een stukje uit het nieuwe script voor. En het lijkt erop dat de liefde tussen Nina Sanders en Bing Mauricius na de zomerstop weer opbloeit (!)

Vechtscheiding

Zoals iedereen kon zien in het afgelopen seizoen raakten Nina en Bing behoorlijk verstrikt in een hevige echtscheiding nadat Nina de lakens had gedeeld met rechercheur Daan Stern. Maar uit het stukje script wat Marly voorleest, lijkt de ruzie tussen de oude geliefden voorbij.

Een nieuw begin

De scene speelt zich af in het appartement van Nina en Bing. Bing vertelt dat het hem onmogelijk leek om opnieuw te beginnen na alles wat er gebeurd is tussen de twee. Nina lijkt daarop te antwoorden met de vraag ‘Als we het allebei willen?’ Bing beantwoord deze vraag met ‘Ik wil het. Niets liever dan dat.’ En dan komt Daan, die alles gehoord lijkt te hebben, binnen. Heel veel meer kan Marly niet zeggen, maar voor de fans van het stel is er sprake van een sprankje hoop in het nieuwe seizoen.

Lees meer
Ferry Doedens op non-actief gesteld: voorlopig niet welkom bij opnames ‘GTST’

Persoonlijke liefde

In het echte leven is Marly sinds 2014 samen met Mike Meijer. In de eerste aflevering van ‘Goede Tijden, Zomer Tijden’ is ook te horen hoe de twee elkaar hebben leren kennen, namelijk op de set van GTST’. “Mike was assistent-opnameleider. Hij bracht iedereen naar de set. We zaten in hetzelfde clubje, een clubje waarmee we altijd uitgingen. Elke keer dacht iedereen: vinden ze elkaar nou leuk of niet? Op een gegeven moment heeft een cameraman van GTST zich ermee bemoeid en gezegd van: jullie moeten gewoon met elkaar gaan daten. Toen zijn we met elkaar gaan daten”, aldus Marly. Inmiddels zijn de twee al elf jaar gelukkig samen. Met hun twee dochtertjes, Sammy-Rose en Jackie-Rey, vormen ze een prachtig gezinnetje. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog meer van dit soort dagen please! #lovemygirls #staycation @huisterduin #hotelaanzee #strandhotel #huisterduin @mikemeijer23

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Het nieuwe seizoen van ‘GTST’ is vanaf 31 augustus weer iedere werkdag te zien. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte