Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe trend: de tipi-tent

Nieuwe trend: de tipi-tent

Nieuwe trend: de tipi-tent

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de indianentrend en de tipi-tent in de kinderkamer. Online ploppen de mooiste tipi-posters op, verenstickers sieren de muren en wigwamtenten worden opgezet in de speelkamer. Diverse behangmerken spelen in op deze trend en hebben wigwambehang of behang met indianenverenmotief gelanceerd.

Aan jou de keuze hoever je deze, wat mij betreft leuke, trend doorzet in de baby- en kinderkamer. Deze week verscheen er een bed online dat mij triggerde dit blog te schrijven. Het superstoere tipi-tentbed! Ik vind het een stijlvol bed dat ook nog leuk is wanneer de indianentrend weer een beetje overgewaaid is. Het is een soort tent/bed dat het gevoel van een bedstee geeft. Knus en veilig en ook erg leuk om overdag in te spelen.

Combineer dit bed met een aantal sierkussens in Indian style (tip: kijk eens op dit leuke Nederlandse Etsy-adres) en leg een grappig berenkleed op de grond.

Voordeel van deze themakamer is dat de kleuren van deze indianen-look basic en tijdloos zijn, wat maakt dat je deze stijl ook over een paar jaar nog waardeert. Een wand met behang kun je zo weer aanpassen. Of leg een ander vloerkleed neer en hang nieuwe posters op.

Smaakt dit kinderkamerblog naar meer? Lees het indianenblog op Kinderkamerstylist.nl met nog meer subtiele interieurideeën voor de baby- of kinderkamer.