Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Beau eerlijk over nieuw programma Montana en Maxime Meiland: ‘Jullie zijn veel héél veel op tv’

Beau eerlijk over nieuw programma Montana en Maxime Meiland: ‘Jullie zijn veel héél veel op tv’

Beau eerlijk over nieuw programma Montana en Maxime Meiland: ‘Jullie zijn veel héél veel op tv’

Maandag was de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ op de buis, maar daarvoor werd al aangekondigd dat er wéér een nieuw seizoen in aantocht is. Daarnaast is Martien ook al te zien in ‘Wie van de Drie’ en de nieuwe spelshow ‘First & Last.’ Dat er vanavond een nieuw programma met Montana en Maxime Meiland begint, viel talkshowpresentator Beau van Erven Dorens op. Hij vraagt dan ook op de man af of de mensen thuis niet ‘Meiland-moe’ worden.

Nieuw programma Montana en Maxime

Gisteravond schoven Montana en Maxime Meiland aan bij Beau om over hun nieuwe programma Petit Chateau te praten. In het programma gaan de twee Meiland zussen babykamers opknappen bij kersverse ouders die daar geen mogelijkheid voor hebben. Een mooi initiatief maar Beau ziet het niet echt zitten.

Meiland-moe

Hij kan het dan ook niet laten om een directe vraag te stellen aan de zussen. “Zijn jullie soms niet bang voor een overdosis Meiland?, vraagt hij aan Montana. “Hebben jullie het er wel eens over?” De nuchtere Montana geeft dan ook een nuchter antwoord “Alles met mate”, laat ze weten. Maxime is eerlijker. We hebben het er ook wel eens over, hoor. “We moeten niet teveel op tv zijn”, aldus Maxime. Beau gaat gewoon weer goudeerlijk door. “Jullie zijn wel héél veel op tv.” Toch bedenkt hij zich snel en komt terug op zijn opmerking. “Maar goed, het werkt nog als een trein, dus eh… als dat de thermometer is, dan gaat het wel goed.”

Alles met mate

Daarna hoor je Maxime weer en ze gaat dan toch achter haar oudere zus staan. “Vorig jaar hebben we toch wel heel veel Chateau Meiland gedraaid. We waren ook wel allemaal heel moe daarna. Dus we hebben toen wel een goed gesprek met elkaar gehad. Het moet wel in mate gaan. Ook voor jezelf.”

‘Vreselijke familie’

Blijkbaar zijn de fans van de familie absoluut nog niet ‘Meiland-moe’, aangezien er wéér een seizoen aankomt. Echter blijkt uit wat reacties op Twitter dat er toch wel aardig wat kijkers niet meer zitten te wachten op de extravagante familie.

Petit Chateau is elke donderdagavond te zien om 20:30 op SBS6.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, Twitter | Beeld: Brunopress