Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Bachelorette’-Niek overtuigd dat Gaby eigenlijk hém wilde kiezen: ‘Ze heeft gewoon op safe gespeeld’

‘Bachelorette’-Niek overtuigd dat Gaby eigenlijk hém wilde kiezen: ‘Ze heeft gewoon op safe gespeeld’

‘Bachelorette’-Niek overtuigd dat Gaby eigenlijk hém wilde kiezen: ‘Ze heeft gewoon op safe gespeeld’

Afgelopen woensdag was het eindelijk tijd voor de alles beslissende finale van ‘De Bachelorette’. Hierin was te zien hoe niet Niek, maar Joey er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Gaby Blaaser (34) leek redelijk overtuigd van haar keuze (zouden de twee nog samen zijn?), maar volgens de autoverkoper uit Brabant heeft de blondine toch echt een fout gemaakt. Hij denkt dan ook dat ze achteraf liever voor hem was gegaan.

De Bachelorette

Waar Jordy al vanaf het begin van De Bachelorette de aandacht van Gaby wist te trekken, kostte dat bij Niek wat meer tijd en moeite. Uiteindelijk wist hij tóch de finale te behalen, en werden Jordy en Jethro op de valreep naar huis gestuurd. Tot verbazing van alle kijkers, want eerder leek het er nog op dat een van de twee J’s het hart van Blaaser veroverd te hebben.

Veilige keuze

Toen Niek en Gaby steeds meer naar elkaar toe begonnen te groeien, leek de kans op een goede afloop alsmaar groter te worden. “Op onze 24-uurs date, toen de camera uit was, hebben we ook nog met elkaar kunnen praten. Toen merkte ik wel dat ik voorbij was aan Joey”, geeft hij toe aan Breda Vandaag. “Maar ik denk dat Gaby uiteindelijk gegaan is voor de veilige keuze.”

Liever mij gewild

Hij gooit het erop dat Gaby al vaker met Joey op date was geweest en hem daardoor beter kende. “Van mij wist ze nog iets minder af, omdat we minder tijd met elkaar door hebben gebracht. Daarnaast ben ik ook een stuk loslippiger en extraverter dan Joey. Ze heeft gewoon op safe gespeeld. Diep van binnen weet ik dat ze liever mij had gewild.”

Lees ook
Indrukwekkende voor- en nafoto: Boy uit ‘de Bachelorette’ deelt enorme transformatie

Geen contact meer met Gaby

Aankomende woensdag is nog de reünie-aflevering van De Bachelorette te zien. Na afloop van die opnames hebben Niek en Gaby geen contact meer gehad. “Verder heb ik haar niet gesproken. Dat vind ik wel jammer, hoor. Ik heb niet één berichtje van haar gehad”, zegt hij in hetzelfde interview. Hoe de band tussen hem en de winnaar is? “Joey heb ik nog wel gesproken, maar ook niet echt veel. Ik ben oké met hem, maar we zijn niet de beste vrienden.” Op een foto is overigens wél te zien dat de twee finalisten afgelopen weekend – samen met Boy – in Breda waren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boy bleef er verstandig tussen zitten! Haha niks aan het handje we lachen weer! Bedankt Café Nassau voor de gastvrijheid ????

Een bericht gedeeld door ?Niek “De Bachelorette S1 ” (@niekk88) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

No caption needed?? . #Debachelorette #videolandonline #laatsteroos

Een bericht gedeeld door Joey ?De Bachelorette S1 ??? (@joey.vanherle) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: RTL