Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig! Met dit simpele trucje op Netflix krijg je er 84 films en series bij

Handig! Met dit simpele trucje op Netflix krijg je er 84 films en series bij

Handig! Met dit simpele trucje op Netflix krijg je er 84 films en series bij

De afgelopen tijd hebben we heel erg veel gebruik gemaakt van Netflix. Grote kans dat jij daarom de meeste films en series onderhand al gezien hebt. Maar geen paniek! Wij hebben namelijk een trucje waardoor je 78 series en 6 films erbij krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is je taalinstellingen veranderen. 

Gebruik dit trucje

Het enige wat je hoeft te doen is je taalinstellingen veranderen naar het Engels. Hierdoor krijg je opeens veel meer nieuwe series en films te zien. Dit komt doordat er nog geen Nederlandse ondertiteling voor deze films en series is. Je moet hiervoor dus wel een beetje Engels kunnen. Nadat je je taalinstelling op Engels hebt gezet, hoef je niet meer terug te switchen naar Nederlands om Nederlandstalige films en series te bekijken. Deze blijven namelijk ook via de Engelse taalinstellingen beschikbaar.

Nóg een tip

Wil je je gebruikersprofiel toch liever op Nederlands houden, maar wel toegang wil tot nieuwe films en series? Dan is het beter om een nieuw profiel aan te maken maken met de Engelse taalinstellingen. Noem dit profiel dan bijvoorbeeld ‘Engels’. Zo weet je dat je via dat profiel kunt genieten van de Engelstalige films en series. Zo kun je alles via je eigen Nederlandse account bekijken en direct via dit nieuwe profiel de extra titels zien. Via déze link kun je zien welke series onzichtbaar zijn kijkers met Nederlandse taalinstellingen.

Via een omweg

Het heeft allemaal te maken met de gebruikerservaring. “Voor veel gebruikers is het niet prettig om een film of serie aangeboden te krijgen zonder Nederlandse stemmen of ondertiteling”, laat een woordvoerder van Netflix aan Streamwijzer weten. Dit is de reden dat je met een omweg wel meer films en series kunt zien.

Lees ook
Zó kun jij je vrije tijd het beste besteden volgens je sterrenbeeld

Taalinstellingen veranderen

  1. Log in op een pc, laptop of televisie op je Netflix-account. Dit gaat helaas niet via de app op je smartphone of tablet.
  2. Ga naar ‘Instellingen’.
  3. Ga vervolgens naar ‘Account’ en dan naar ‘Mijn profiel’.
  4. Kies bij ‘Taal’ voor Engels.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Pexels