Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fan van ‘The Stranger’? Dan hoort ook déze Netflix-serie op jouw kijklijstje thuis

Fan van ‘The Stranger’? Dan hoort ook déze Netflix-serie op jouw kijklijstje thuis

Fan van ‘The Stranger’? Dan hoort ook déze Netflix-serie op jouw kijklijstje thuis

Hoewel The Stranger misschien nu niet een múst see is, is het zeker een vermakelijke serie. Totdat we zeker weten of er een tweede seizoen op komst is (vooral om alle losse eindjes aan elkaar te knopen), is er genoeg ander kijkvoer. ‘The Woods’, bijvoorbeeld. Dit zou dé nieuwe hit zijn op Netflix.

Waarom? Nou, niet alleen omdat het bloedstollend spannend is, maar als je The Stranger wel kon waarderen, dan is The Woods zeker wat voor jou.

The Woods

De Poolse Netflix Original is namelijk ook gebaseerd op een boek van Harlan Coben, net zoals The Stranger. Waar gaat het over? In deze mysteriethriller volg je aanklager Pawel Kopiński die na de verwijding van zijn zus 25 jaar geleden alles op alles zet om haar te vinden.

Lees ook
Dit wordt nagelbijten: Netflix komt wéér met loeispannende stalkerserie

Lichamen

Niet alleen zij raakte vermist, maar ook drie anderen kinderen verdwenen spoorloos van het zomerkamp in het bos. Maar hoewel twee lichamen kort daarna boven water kwamen, wordt er recent nóg een lijk gevonden. Pawel moet mee naar het mortuarium om de persoon te identificeren en het blijkt inderdaad om Artur te gaan, de derde vermiste tiener. Is zijn zus dan tóch nog in leven? De serie start automatisch in het Engels, maar zet ‘m even op het Pools om een hoog nasynchroniseerhalte te voorkomen. Met slechts zes afleveringen ben je er zo doorheen, dus ideaal als je een weekend geen plannen hebt!

De tekst gaat verder onder de trailer.

The Stranger

Lijkt The Woods je inderdaad een loeispannende serie maar heb je juist The Stranger nog niet gezien? Die gaat over familieman Adam, die geheel onverwachts bezoek krijgt van een onbekende die een nogal schokkend geheim uit de doeken doet over zijn vrouw. Hij zet vervolgens alles op alles om de waarheid te achterhalen, maar dit heeft verstrekkende gevolgen…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Still