Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze films en series staan vanaf maart op Netflix en moet je checken

Deze films en series staan vanaf maart op Netflix en moet je checken

Deze films en series staan vanaf maart op Netflix en moet je checken

Nog maar een paar dagen en dan is februari alweer voorbij. Gelukkig heeft maart veel leuks voor ons in petto. Zo komt onze favoriete streamingdienst Netflix met een boel leuke nieuwe series en films. Wij vertellen je welke je écht moet checken.

Nieuw op Netflix in maart

Netflix plaatste vandaag dit overzicht op al hun social media kanalen. Hierin zien we welke films en series de streamingdienst in maart aan het aanbod toevoegt. Netflix schrijft hier wel bij: “Dit overzicht is een selectie van titels die we alvast met jullie mochten delen. Maar er komen in maart nog meer leuke cadeautjes jullie kant op”. Yes, er komt dus nóg meer! Maar laten we eerst eens in dit overzicht duiken.

De tekst gaat verder onder de foto

netflix

Wij hebben ons alvast in deze titels verdiept en lichten er vijf voor je uit, die écht het kijken waard zijn. Komen ze:

Anne+

Netflix komt met seizoen 1 én 2 van Anne+. De serie Anne+ vertelt het verhaal van de lesbische studente Anne, gespeeld door Hanna van Vliet. Het eerste seizoen gaat over al haar liefdes in haar studententijd. In het tweede seizoen gaat het verhaal verder, wanneer Anne is afgestudeerd. Netflix gooit er gelijk twee seizoenen op, dus de serie is ideaal om te bingen!

Wat is dan liefde

Yes, een romcom met Elise Schaap in de hoofdrol! Zij speelt echtscheidingsadvocaat Cato. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken… Wil je zien!

Sky Rojo

Over deze serie hoeven we maar één ding te zeggen: hij is van de makers van La Casa de Papel. Hoewel je nu vast al om bent, zullen we je ook nog even vertellen waar ‘ie over gaat. Drie prostituees slaan op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers. Ze belanden in een stormachtige zoektocht naar vrijheid. Bloedje spannend!

The Irregulars 

Fan van detectives en misdaad? Dan is deze langverwachte serie iets voor jou. Een groepje misfits krijgt in de serie The Irregulars de opdracht van niemand minder dan Watson en Sherlock Holmes om enkele bovennatuurlijke verschijnselen te gaan onderzoeken in de Engelse hoofdstad Londen. Het is een serie van acht afleveringen, waarbij je op het puntje van je stoel zal zitten. Check de trailer maar eens, en je snapt dat het spannend wordt.

Lees ook
Waarom de thrillerserie ‘Behind her eyes’ je nieuwe favoriet wordt

Moxie

We sluiten af met een comedy die geregisseerd werd door comédienne Amy Poehler: Moxie. Het gaat over een verlegen 16-jarig meisje dat geïnspireerd wordt door het rebelse verleden van haar moeder en haar zelfverzekerde vriendin. Ze besluit de strijd aan te gaan tegen seksisme op haar school.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Netflix | Beeld: iStock