Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Weer een spannende Netflix-docu die je gezien moet hebben: ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’

Weer een spannende Netflix-docu die je gezien moet hebben: ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’

Weer een spannende Netflix-docu die je gezien moet hebben: ‘Trust No One: The Hunt for the Crypto King’

Netflix blijft scoren met spannende documentaires. Na The Tinder Swindler en Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. komt de streamingsdienst in rap tempo met een nieuwe docu in hetzelfde straatje. Vanaf afgelopen week is Trust No One: The Hunt for the Crypto King te zien. En die is zeker de moeite waard om ook te checken. 

Trust No One: The Hunt for the Crypto King

Eerder dit jaar volgden we het spannende verhaal van de ‘Tinder Swindler’. Shimon Hayut lichtte meerdere vrouwen op en deed zich voor als een enorm rijke man. Al vrij snel daarna kwam Netflix met het verhaal van Sarma Melngailis. In Bad Vegan werd het verhaal verteld van deze restauranteigenaresse die illegaal geld overmaakte naar haar man. Haar doel? Onsterfelijk worden.

De nieuwste Netflix-documentaire Trust No One: The Hunt for the Crypto King gaat over de mysterieuze dood van een cryptocurrency-multimiljonair. Gerry Cotten overleed plotseling op 30-jarige leeftijd. Het wachtwoord voor 250 miljoen dollar aan fondsen ging met hem mee het graf in, als het ware. Hierdoor zijn Cottens investeerders hun geld kwijt.

Lees ook
Netflix Originalhit van het moment: ‘Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.’

Spannend verhaal

Oké vervelend, denk je misschien. Maar hier zit ‘m juist de clue: zijn investeerders geloven niet dat Cotten écht dood is en denken dat het gaat om een exit scam. Wow, spannend!

Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images