Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geld verdienen met je dagelijkse dutjes? Bij dít bedrijf kan dat vanaf nu als nap reviewer

Geld verdienen met je dagelijkse dutjes? Bij dít bedrijf kan dat vanaf nu als nap reviewer

Geld verdienen met je dagelijkse dutjes? Bij dít bedrijf kan dat vanaf nu als nap reviewer

Twee van de leukste dingen op aarde: slapen en geld krijgen (of uitgeven). We doen het maar al te graag. Maar wist je dat je die twee hobby’s nu zelfs kunt combineren? Dromen zijn dus niet altijd bedrog. Bij het bedrijf Eachnight – dat matrassen verkoopt – zoeken ze mensen die slapend rijk willen worden. Um, where do we sign up?

Professionele slapers gezocht

Slapend rijk worden, dus. Letterlijk. Eachnight zoekt namelijk professionele slapers die maar al te graag hun matrassen zouden willen uitproberen. Je bent dan een zogenaamde ‘nap reviewer’. Het idee is dat je dus dutjes gaat doen en die gaat reviewen. Een beetje doorzettingsvermogen is wel handig bij deze baan, want het betekent dat je dan dertig dagen lang dutjes moet doen. Klinkt niet heel vervelend, toch?

Nap reviewer

Oké, je bent dan dus een nap reviewer. Maar wat dóe je dan precies? Je moet in ieder geval minimaal achttien jaar zijn om in aanmerking te komen voor deze baan. Dit is de baanomschrijving: de slapers doen mee aan een gevarieerd experiment om bepaalde theorieën te testen. Je moet uiteindelijk dus vertellen hoe je je voelt voor en na je nap-time. Wat zijn de effecten? Daarnaast moet je vertellen waarom ging je slapen (voor geld, duh), hoe je motivatie, geheugen en productiviteit zijn voor en na de dutjes, en ga zo maar door.

Money money money

The moment we’ve all been waiting for: hoeveel verdien je nou met dertig dagen dutjes doen? Nou, mocht dat slapen je al als muziek in de oren klinken, dan zal het bedrag wat je ervoor krijgt ook niet verkeerd vallen, denk ik. Hard werken wordt natuurlijk goed beloond. Elke slaper krijgt aan het einde van die dertig dagen zo’n 1500 dollar. Omgerekend is dat zo’n 1200 euro. En als we ons wiskundige brein dan even laten rekenen, betekent het dat je per nap dus ongeveer veertig euro zou krijgen. Mij wel bellen.

Lees ook
Schrijf déze datum in je agenda: Netflix komt met miniserie Élite

Aanmelden

Enthousiast geworden van de gedachte dat je veertig euro per dag zou verdienen door alleen maar te slapen? Ik zou zeggen, meld je gauw aan voordat het te laat is. Je kunt je namelijk nog inschrijven tot 31 mei. Oh, en mocht je de baan krijgen. Slaap lekker alvast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Libelle | Beeld: Getty