Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mooi afscheid voor Wendy van Dijk bij ‘The Voice’

Mooi afscheid voor Wendy van Dijk bij ‘The Voice’

Mooi afscheid voor Wendy van Dijk bij ‘The Voice’

De uitzending van The Voice was gisteravond extra bijzonder voor Wendy van Dijk. Na negen jaar nam zij hier namelijk afscheid van het programma. Een mooie gelegenheid dus om haar even in het zonnetje te zetten: tijdens de finale van ‘The Voice Kids’ werd ze toegezongen door haar zoon Sem en ex Xander de Buisonjé.

Lees ook: ‘The Voice of Holland’: doorgestoken kaart of eerlijke talentenshow?

Appelboom

Sem en Xander zongen een aangepaste versie van het nummer ‘Appelboom’. De tekst was zo speciaal voor Wendy aangepast en sloeg volledig op Wendy. “Wát ben ik verrast gisteravond bij mijn laatste TVK. Onvergetelijk. Sorry maar ik knal uit elkaar van trots en dat wil ik delen!!!”, liet de presentatrice weten. Een stukje van het optreden zie je hieronder:

Staande ovatie

Voorafgaand aan het bijzondere optreden kreeg Wendy, die naar Talpa vertrekt, een staande ovatie van het publiek. Ook sprak haar tv-collega Martijn Krabbé, met wie ze al sinds het begin alle versies van The Voice presenteert, haar toe. “We hebben zo’n vijftien jaar samen gepresenteerd”, zei hij. “We zijn jou gewoon heel dankbaar dat je de beste jaren van je leven aan ons hebt gegeven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP