Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit moet je weten als je je ex wil stalken via Instagram Stories

Dit moet je weten als je je ex wil stalken via Instagram Stories

Dit moet je weten als je je ex wil stalken via Instagram Stories

Je ex of crush stalken op Instagram is waarschijnlijk een van de meest tricky dingen om te doen. En net wanneer we dachten dat Instagram Stories het makkelijker zou maken om stiekem het doen en laten van je ex-lover en zijn nieuwe vlam te volgen, ontdekten wij dat niets minder waar is.

Vorige week werd Instagram Stories gelanceerd, en er is geen ontkennen aan: deze nieuwe feature lijkt als twee druppels water op Snapchat. Het enige verschil? Het laat niet zien wie een screenshot nam van je verhaal, maar het laat wél zien wie je verhaal heeft gezien, of die persoon je nu volgt of niet.
cyberstalking2

Met Snapchat weet je ex dat je hem volgt. Hij accepteerde je verzoek (tenzij je een fake account creëerde, sneaky you!) dus hij zou niet verrast mogen zijn dat je om 3 u ’s nachts zijn dronken Snaps met zijn nieuwe lief zit te checken.

(Toch niet zo) Stiekem stalken

Bij Instagram ligt het net iets anders. Als je account publiek is, kan iedereen je verhaal zien (en kan jij zien wie het heeft gezien). Let dus op wanneer je je ex al een jaar niet meer volgt op Instagram en zijn Stories bekijkt, want dan verschijnt je naam dus in zijn meldingen. Oeps!
Ons advies? Blijf bij de old school tijdlijn en laat de Stories voor wat ze zijn. Of gebruik het account van je bff om de nieuwe vriendin van je ex te checken. Our lips are sealed.
Lees ook:

Copyright: Laura Vansweevelt