Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

Onlangs is er weer een nieuw seizoen van ‘Married at First Sight’ van start gegaan, waarin de kandidaten hopen de liefde van hun leven te vinden. Een van de deelnemers is Milly, die ons wel héél bekend voor kwam.

De eerste Married at First Sight-zwangerschap is een feit, en gelukkig zijn Bram en Patty niet de enige twee die na de show nog altijd bij elkaar zijn; ook de liefde tussen Nicolai en Chantal uit het tweede seizoen is niet bekoeld. Uit de vorige afleveringenreeks is geen blijvende match voortgekomen, maar toch zijn er weer nieuwe kandidaten die het experiment aan durven te gaan. Dit doen ze onder leiding van nieuwe psychologen en aan de hand van wat andere methodes.

Lees ook
‘Kees & Co’ is terug! Zo reageerde televisiekijkend Nederland op de eerste aflevering

Milly

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar ons oog valt vooral op Milly. Zij komt ons namelijk wel heel bekend voor. Na wat speurwerk blijkt dat zij al eerder heeft geprobeerd de liefde te vinden op televisie. Ze deed namelijk mee aan First Dates, maar dat bleek geen succes. In Married at First Sight is ze gekoppeld aan de sympathieke Joost. Hopelijk zal cupido deze keer wél raak schieten.

De afleveringen van Married at First Sight gemist? Je kunt ze hier terugkijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still uit aflevering