Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ruim de woonkamer maar vast op voor Winston: dít is wanneer ‘Miljoenenjacht’ terugkeert op tv

Ruim de woonkamer maar vast op voor Winston: dít is wanneer ‘Miljoenenjacht’ terugkeert op tv

Ruim de woonkamer maar vast op voor Winston: dít is wanneer ‘Miljoenenjacht’ terugkeert op tv

De tijd vliegt: augustus is alweer bijna halverwege en het einde van de zomervakantie komt (*snik) met rasse schreden dichterbij. Eén troost: dat betekent ook langzaam het einde van een tv-gids vol herhalingen en weinig spectaculaire programma’s (het heerlijke ‘B&B Vol Liefde’ uitgesloten natuurlijk). Het nieuwe tv-seizoen staat voor de deur, maar wat kunnen we daarvan verwachten? Naast ‘Expeditie Robinson‘ en ‘Temptation Island‘ keert ook prijzenfestijn ‘Miljoenenjacht’ terug. #Genieten!

Winston, kom er maar in

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf volgende maand te zien. De eerste aflevering wordt op 5 september uitgezonden op SBS6, maakte de tv-zender dinsdag bekend.

38e seizoen

Linda de Mol, die het programma al sinds het eerste seizoen presenteert, heeft er zin in. “De Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat alweer haar 38e seizoen in, er staan inmiddels meer dan 200 afleveringen op de teller. En elke keer vind ik het ontzettend leuk om te doen”, laat ze weten. “Ik hoop dat ik dit seizoen iemand miljonair kan maken, zoals een aantal keren is gelukt, maar dat is alweer drie jaar geleden.” Ook Winston Gerschtanowitz is er al bijna sinds het begin bij: sinds 2003 maakt hij de thuiswinnaars blij met in de studio gewonnen bedragen.

Lees ook
Linda én kijkers ‘Miljoenenjacht’ verrast door bekende winnares (en gieren het uit om toepasselijke prijs)

Al 21 jaar een succes

De eerste aflevering van het programma werd in 2000 uitgezonden. De Mol nam het programma in 2019 mee toen ze van RTL vertrok naar Talpa, het mediabedrijf van haar broer John de Mol. Ze kreeg echter niet elke succesformule mee: Oh Wat Een Jaar bleef achter bij RTL en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Chantal Janzen (wat Linda niet zo chique vindt), Beau van Erven Dorens is sinds haar vertrek het nieuwe gezicht van de kennisquiz Weet Ik Veel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still