Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ook familie van Mick geschokt door ‘MAFS’-avontuur met Daisy: ‘M’n oma kon het niet aanzien’

Ook familie van Mick geschokt door ‘MAFS’-avontuur met Daisy: ‘M’n oma kon het niet aanzien’

Ook familie van Mick geschokt door ‘MAFS’-avontuur met Daisy: ‘M’n oma kon het niet aanzien’

Geheel onverwachts bleek het Amsterdamse stel Mick en Daisy hét spraakmakendste koppel van het afgelopen seizoen ‘Married At First Sight’. Met hun match bleek meer mis dan het publiek had kunnen vermoeden en hun gekibbel en miscommunicatie was nauwelijks om aan te zien, zó ongemakkelijk. Met name Mick kreeg meermaals (onterecht) de volle laag van Daisy, maar werd door de experts maar niet tot de orde geroepen. Wat vindt Mick’s familie eigenlijk van de situatie nu ze op televisie hebben gezien waar Mick mee moest dealen?

Even bijkletsen

Dyantha Brooks (een oude bekende van Mick) en Bart Ettekoven bellen de Amsterdammer op in een nieuwe editie van de Shownieuws Podcast, waarin de twee de laatste nieuwtjes bespreken met bekende gasten. Ze vragen hem het hemd van het lijf over de opnames, Daisy, hun ruzies en hun samenkomst na het programma, én hoe Mick’s familie er nu instaat.

Pablo en Carlo grepen wél in

Menig kijker viel na afloop van het eindgesprek tussen Mick en Daisy over zowel expert Pablo als Carlo, die níet ingrepen toen Daisy maar bleef katten en er niet eens een fatsoenlijke “het ga je goed” of iets in die trant van af kon. Uit de podcast blijkt dat de twee echter wel hebben opgetreden. “Het moet nu wel een beetje afgelopen zijn met deze houding, want Mick heeft wel degelijk zijn best gedaan, zich goed opgesteld en dit experiment serieus genomen”, quote Mick Pablo en Carlo in een fragment dat is weggelaten uit de uitzending. “Het is allemaal mooi en spraakmakend gemonteerd, maar als dit wel uitgezonden was, had Nederland misschien minder de behoefte gehad om voor mij op te komen”, aldus de gescheiden MAFS-ster, die onlangs met Daisy om te tafel ging en alles heeft uitgesproken.

Lees ook
Hét ‘MAFS’-rampkoppel van dit seizoen: heeft Monique Smit al spijt dat ze Mick heeft opgegeven?

Uitgesproken mening

En wat betreft Mick’s familie: die is na het zien van alle afleveringen een stuk minder te spreken over Daisy dan tijdens het filmen. Natuurlijk vindt tante Anneke er het hare van, maar ook de rest van Mick’s familie heeft een behoorlijk uitgesproken mening, vertelt Mick. “Zelfs m’n oma heeft me bibberend laten weten dat ze niet kon aanzien hoe haar kleinzoon werd behandeld op tv.” Als Mick gevraagd wordt wat zijn tante – die op Schiphol nog uiterst vriendelijk en begripvol was naar Daisy – van de blondine vindt na het zien van de laatste afleveringen zegt Mick met weinig woorden heel veel. “Ze is heel uitgesproken, maar… Het is klaar nu.” Beluister hier de volledige podcast.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mick Römer (@romertje)

Bron: Shownieuws | Beeld: Still