Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hét ‘MAFS’-rampkoppel van dit seizoen: heeft Monique Smit al spijt dat ze Mick heeft opgegeven?

Hét ‘MAFS’-rampkoppel van dit seizoen: heeft Monique Smit al spijt dat ze Mick heeft opgegeven?

Hét ‘MAFS’-rampkoppel van dit seizoen: heeft Monique Smit al spijt dat ze Mick heeft opgegeven?

Tijdens de bruiloft van Mick spotte de kijker ineens een bekend gezicht tussen de gasten. Niemand minder dan Monique Smit (31) was aanwezig en bleek hem zelfs opgegeven te hebben voor ‘Married At Fist Sight’. Helaas liep het avontuur niet goed af voor de goedlachse Amsterdammer en dat is nog zacht uitgedrukt. Net als enkele Twitteraars vragen wij ons af: heeft ze al spijt van het heftige avontuur dat ze haar goede vriend cadeau heeft gedaan?

Mick zoekt Vrouw

Dat valt mee. Nu de finale erop zit, doet ze zelfs direct een nieuwe poging om hem te matchen. “Mick zoekt Vrouw: geef je hieronder op in de comments!”, begint de zangeres grappend bij haar post. “Zonder dollen: lieve Mick, wat zijn wij trots op jou. Binnen enkele weken heeft half Nederland je leren kennen en is er een hoop op je afgekomen.”

‘Je liet je niet kennen’

Ze vervolgt: “Natuurlijk hebben we het daar van te voren over gehad, maar alsnog moet je het zelf ervaren. Vanaf het moment dat jij in beeld kwam, was je spraakmakend. Ineens heeft iedereen een mening over je, maar jij liet je niet kennen, want je wist wat er nog komen ging. Wat mensen ook van je denken, je bent altijd netjes en respectvol gebleven en dat vind ik serieus heel knap.”

Hart op de goede plek

Hoewel het een behoorlijk eh, MAF avontuur was, weet volgens Monique iedereen dat Mick’s hart op de goede plek zit. “Komt helemaal goed met jou, topper. Als we eerst maar weer samen een biertje kunnen drinken in de kroeg, want daar zijn we het beste in”, aldus Monique, die haar volgers verder op het hart drukt alle MAFS-deelnemers in hun waarde te laten.

‘Jammer dat het zo is gelopen’

Als er één mismatch was dit seizoen, dan was het Mick en Daisy wel. De twee kregen al op de eerste dag van hun vakantie ruzie en het lukte maar niet om het ijs te breken. In gesprek met het AD laat Mick weten dat hij met dubbele gevoelens terugkijkt op zijn avontuur in het programma. “Ik heb veel over mezelf geleerd, maar het is natuurlijk ook jammer dat het zo is gelopen tussen mij en Daisy.”

Meer ballen dan op tv

“Het maakt me niet veel uit wat mensen van me vinden, maar ik heb wel meer ballen dan de kijkers op tv hebben gezien”, vertelt hij verder. Want waar het nu lijkt of hij heel de vakantie achter Daisy aan heeft gelopen, was dat absoluut niet zo. “En in Portugal heb ik echt m’n best gedaan om het leuk te maken. Ik wil geen bommetje gooien, maar ik deed meer mijn best achter de camera, dan voor de camera. Ik wilde laten zien dat ik oprecht was.”

Kou uit de lucht

Voor Mick en Daisy hield het liefdesexperiment dan ook op Schiphol op. Toch betekent dat niet dat er helemaal geen contact meer is met Daisy. “Maar wel heel oppervlakkig. We hebben dingen uitgesproken.” Daisy heeft haar excuses aangeboden voor bepaalde dingen die zijn gebeurd. “Verder heb ik geen behoefte meer aan haar in mijn leven. Natuurlijk, als ik haar tegenkom op een terrasje bied ik haar een drankje aan. Er is wederzijds respect, maar daar blijft het bij.”

Lees ook
Zowel Aron en Monique als Freddy en Sylvia bleven getrouwd: zijn de ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

Ook Daisy doet verhaal

Inmiddels heeft ook Daisy, die het op sociale media flink heeft moeten ontgelden, haar verhaal gedaan in de media. RTL Boulevard strikte de MAFS-kandidate voor een kort interview. “Ik heb me gewoon niet kunnen herpakken, mijn teleurstelling was zo groot. We zijn ook mensen en hebben gevoelens en emoties, en dat was het voor mij op dat moment”, aldus de Amsterdamse. Daisy zegt ongeveer een maand geleden contact te hebben opgenomen met Mick, waarna ze bij hem langs is geweest. “Het was goed om alles nog even samen te kunnen bespreken en het netjes te kunnen afsluiten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mick Römer (@romertje)

mick daisy na mafs

Bron: STORY, AD, RTL Boulevard | Beeld: NT visuals (RTL) + Still