Jammie! Heb je ooit Mexicaanse naanbroodjes gegeten? Het is te vergelijken met een pitabroodje en is daarom te combineren met van alles. Lekker en Simpel belegt de broodjes met maïs, rode ui, geraspte kaas en een tacosausje!
Tijd: 30 min.
Recept voor 2 naanbroodjes
Dit heb je nodig:
- 2 naanbroodjes (te koop bij bijv. AH)
- 2 tot 4 eetlepels mais
- halve rode ui
- 2 eetlepels tacosaus
- snufje chili
- geraspte kaas
Zo maak je het:
Verwarm je oven voor zoals op het pakje staat van het naanbrood. Snijd een rode ui in halve ringen en smeer ongeveer een eetlepel van de tacosaus op elk naanbroodje. Verdeel hier overheen de rode ui, wat mais, een snufje chili en een beetje geraspte kaas.
Zet de naanbroodjes voor circa 6 tot 8 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is en het broodje ook lekker gebakken is. En klaar zijn je Mexicaanse naanbroodjes! Serveer de Mexicaanse naanbroodjes als lunch of bijgerecht.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie