Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit meisje creëerde het coolste Tinderprofiel ooit

Dit meisje creëerde het coolste Tinderprofiel ooit

Dit meisje creëerde het coolste Tinderprofiel ooit

De 19-jarige Grace uit Kansas maakte van haar Tinderprofiel een ware presentatie, compleet met grafieken, humor én verwachtingen voor de toekomst. Met veel overtuiging laat ze zien waarom je er goed aan doet om voor haar te kiezen en niet voor één van de vele andere meisjes die op Tinder zitten. 

Met de grote populariteit van Tinder wordt het steeds moeilijker om te zorgen dat jouw profiel opvalt tussen de vele andere singles die de dating-app gebruiken. Wil je dat er zoveel mogelijk hotties naar rechts swipen bij het zien van jouw profiel? Dan kom je waarschijnlijk al een heel eind met deze tips voor Tinder. En je kunt zelfs de hulp in schakelen van Tinder zelf: als je wilt kiezen zij namelijk van al je foto’s automatisch de beste profielfoto voor je uit zodat de kans dat je een hartje krijgt aanzienlijk toeneemt.

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een presentatie maken. En dat is precies wat Grace deed. In plaats van foto’s vulde ze haar profiel met slides die haar potentiële nieuwe liefde er van moesten overtuigen om naar rechts te swipen.

Het grappige profiel van Grace heeft al voor veel matches gezorgd, ze matcht nu veel met mannen die haar gevoel voor humor delen en dat zorgt voor goede gesprekken. Of ze ook de liefde gevonden heeft? Het lijkt er wel op! Ze had weken geleden een match met iemand die op dezelfde universiteit studeerde en ze praten nog steeds met elkaar, zelfs toen daar een vakantie tussendoor kwam. Love is in the air! Bekijk hieronder de zes hilarische slides uit het Tinderprofiel van Grace:

De ‘Why you should date me’-slide

De ‘I’m hilarious’-slide

De ‘I’m involved’-slide

De ‘I’m creative and thoughtful’-slide

De ‘I’m down to earth’-slide

De ‘I’m way cuter than I was 3 years ago’-slide

Lees ook:

Deze vrouw droeg een trouwjurk naar haar Tinderdates en dit is wat er gebeurde

BEWEZEN: hier knappen mannen én vrouwen op af tijdens een first date

13 signalen dat jullie prille relatie blijft duren

Bron: nsmbl.nl / dailydot.com