Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twitter stroomt vol met medelijden voor Ronald uit ‘Married at First Sight’

Twitter stroomt vol met medelijden voor Ronald uit ‘Married at First Sight’

Twitter stroomt vol met medelijden voor Ronald uit ‘Married at First Sight’

Waar het vorige week vooral over Peter ging tijdens de uitzending van ‘Married at First Sight’, was het gisteravond Ronald die de nodige tongen losmaakte. Kijkers hadden enorm veel medelijden met de kandidaat, en uitten dat op Twitter.

Ronald en Monique hebben elkaar onlangs het jawoord gegeven, maar of vonk er ook vanaf spat, is een tweede. Al op de grote dag gaven de twee elkaar slechts een zuinig kusje en niet veel later liet de bruid weten dat het ‘anders was dan ze had verwacht’. En het lijkt erop dat de huwelijksreis naar Mallorca de boel niet heel veel beter heeft gemaakt…

Glimlach

Wanneer de twee een hapje eten samen, vertelt Monique dat haar glimlach langzaam verdween toen ze de trouwzaal in kwam. “Mijn oudste broer had dat gezien, die zag mijn glimlach toen ik door dat pad liep. Ik zag jou, en mijn gezicht veranderde”, horen kijkers van Married at First Sight haar zeggen. Het gevoel voor een ander zou er volgens Monique moeten zijn ‘van haar kruintje tot het topje van haar teen’, maar dat is er (nog) niet. Sterker nog, ze is bang dat het er niet eens gaat komen.

Geen aantrekkingskracht

Waar Ronald het graag nog een kans wil geven, lijkt het voor Monique een gelopen race. Hij begint nog over de dingen die ze gemeen hebben, waarop zijn kersverse vrouw antwoordt: “Alleen daardoor kan een relatie niet stand houden. Er moet ook een bepaalde seksuele klik zijn.”

Snel

Voor de camera vertelt Monique dat ze weet dat het vrij snel is om zo’n uitspraak te doen, gezien ze op dat moment amper 21 uur getrouwd is met Ronald. “Maar het is er niet, het zijn mijn gevoelens”, zegt ze. “Ik baal er gewoon van, dat wel.” Ook de verdrietige Ronald vindt dat Monique snel haar conclusie getrokken heeft. “Je moet het een kans kunnen geven.”

Lees ook
Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

Jammer

Op Twitter spreken kijkers van Married at First Sight uit dat ze het jammer vinden dat de deelneemster het liefdesexperiment zo snel lijkt op te geven. Daarnaast hebben ze ontzettend veel medelijden met Ronald:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, RTL Boulevard | Beeld: RTL