Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zwangere Marly van der Velden verklapt: verwacht ‘GTST’-personage Nina ook nog een kindje?

Zwangere Marly van der Velden verklapt: verwacht ‘GTST’-personage Nina ook nog een kindje?

Zwangere Marly van der Velden verklapt: verwacht ‘GTST’-personage Nina ook nog een kindje?

Vlak voor de kerstdagen van 2020 maakte Marly van der Velden (33) heuglijk nieuws bekend: zij en haar geliefde Mike verwachten dit jaar een derde kindje, waarvan ze vorige maand het geslacht op grootse wijze onthulde. Betekent haar zwangerschap dat ook haar personage Nina Sanders nog een kleine spruit verwacht? De ‘GTST’-actrice doet een boekje open.

Kindje op komst voor GTST’s Nina?

In GTST speelt Marly de rol van Nina, die de trotse moeder is van Nola, Max en bonuszoon Manu. In het echte leven heeft de actrice twee dochters (Jackie-Rey en Sammy-Rose) en is haar derde kindje op komst. Dat laatste vond ze “best eng om te vertellen” aan de makers van de soap. “Volgens mij hebben veel vrouwen dat op hun werk, omdat het toch voelt alsof je je collega’s opzadelt met een ‘probleem’”, vertelt ze in een interview met Televizier. Gelukkig waren haar collega’s niets anders dan positief. Of het nieuws aanleiding was voor ook een zwangerschap voor Nina? Dat is niet het geval, zo verklapt de actrice in hetzelfde gesprek.

Verveelt nooit

Marly speelt momenteel alweer vijftien jaar in GTST, maar stoppen is nog lang geen optie. Haar soapcarrière voelt dan misschien als “een lange tijd”, maar is tegelijkertijd ook “omgevlogen”. “Er is zo veel variatie in verhaallijnen en acteurs dat het nooit verveelt”, aldus de brunette.

Lekker met deuren slaan

Volgens Marly zijn de makers van GTST continu bezig met verbeteringen doorvoeren. “Maar dat gebeurt heel geleidelijk”, verklaart de actrice. Vooral de scripts zouden volgens haar vooruitgang hebben geboekt. “Toen ik begon in 2005 zaten er veel meer herhalingen in. Je kon toen nog niet alles online terugkijken, dus moesten we mensen steeds indirect bijpraten. Nu voelen de teksten natuurlijker. Ook de sets zijn realistischer: je kunt tegenwoordig lekker met deuren slaan zonder dat de hele kamer beweegt.”

Lees ook
Hilarisch: GTST’s Ludo Sanders geeft zichzelf een make-over in TikTok-filmpje

Slechte tijden

Het personage van Marly gaat momenteel níet bepaald door een gemakkelijke periode in GTST. Na de verdwijning van haar vader Ludo (Erik de Vogel) en het dood verklaren van de kunstliefhebber erfde Nina zijn geliefde veilinghuis. Ze werd erin geluisd door de aartsrivalen van haar vader, Billy (Lone van Roosendaal) en Richard (Edwin Jonker), aan wie ze het bedrijf per abuis verkocht. Inmiddels is Ludo weer terug en gaat hij opnieuw de strijd aan met zijn twee grootste vijanden van het moment. Ondertussen voelt Nina dat haar vader snode plannen aan het smeden is en probeert ze hem samen met Janine (Caroline de Bruijn) tegen te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still, Instagram