Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Marlies en Jorian on tour: Haarlem

Marlies en Jorian on tour: Haarlem

Marlies en Jorian on tour: Haarlem

Marlies (26, assistent-lifestyle voor Flair, blogger en stylist) en Jorian (25, freelance redacteur, blogger en stylist) reizen voor ons Nederland door op zoek naar de hipste adresjes. Deze week zijn ze in: Haarlem! 

Marlies verliet Haarlem een half jaar geleden met pijn in haar hart, en Jorian zou zó verhuizen naar de stad tussen Amsterdam en de zee. Nieuwsgierig naar deze leuke stad? Flair heeft nu een leuke aanbieding! 3 dagen Haarlem voor maar €79,50 per persoon. Marlies en Jorian nemen je vast mee naar de leukste plekjes:

Van kleding tot koffiebonen

Klaar met shoppen in de Grote Houtstraat? Sla de hoek om en neem zeker even een kijkje bij Portrait. Of je nu wilt winkelen, werken of koffiedrinken met een vriendin, hier kan het allemaal. De industriële ruimte combineert goed met de Scandinavische accessoires en meubels. Ook kleding is er te vinden, dus wie weet shop je een nieuwe, winterse outfit bij elkaar.

Portrait, Raamvest 29A, Portrait-haarlem.nl

 

Tussen zussen

Tweelingzussen Tessa en Bibi hebben beiden een passie voor fashion: de een voor kindermode, de ander voor damesmode. Voeg dit samen in een winkelpand en je krijgt FOOF, een plek met de mooiste items voor jezelf en je mini-you. Ook voor een bijzonder cadeautje slaag je hier: van mooie sieraden (wij kochten beiden nieuwe oorbelletjes) en mooie kommetjes tot woonaccessoires en lekker badspul.

FOOF, Kleine Houtstraat 23,  Foofhaarlem.nl

 

Of je yoghurt lust

Vers, frozen, traditioneel, dik en dun, soja of geit. Wat fijn dat er nu ook een Yoghurt Barn in Haarlem zit! Hier stel je je eigen yoghurt samen of kies je een van de specials. Ook de high tea is een aanrader: een heel plateau vol lekkers, inclusief smoothies, sapjes, yoghurtjes en gezonde gebakjes. Wij gaan nog een keer terug!

Yoghurt Barn, Kruisstraat 15, Yoghurtbarn.nl

 

Cadeautje voor jezelf

Woonwinkel Van Duivenboden is al jaren een begrip in Haarlem. In 2014 kwam daar een stijlvol zusje bij: Pand 10. Hier kun je terecht voor leuke woonaccessoires en meubels van merken als Muuto, Bloomingville, Hay en Ferm Living. Als je een cadeautje of iets moois voor in je eigen interieur zoekt, ben je aan het goede adres. Maar gewoon even rondkijken is ook al een feestje!

Woonwinkel Van Duivenboden, Gedempte Oude Gracht 88, Pand10.com

Shoppen & hoppen

Eens in de zoveel tijd wordt in Haarlem het Seinfestijn georganiseerd: een klein, maar gezellig festival met een mix van originele spullen, workshops, lekker eten en inspiratie. Op dinsdagavond 1 december is het weer zover en kun je volop decembercadeautjes inslaan.

Seinfestijn.nl

Wil je nog meer hotspots ontdekken in Haarlem? Kijk dan in Flair 48!