Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mag je je ‘Kopen zonder Kijken’-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien?

Mag je je ‘Kopen zonder Kijken’-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien?

Mag je je ‘Kopen zonder Kijken’-droomhuis meteen weer in de verkoop gooien?

Als je mee mag doen aan Kopen zonder Kijken, dan ben je een van de uitverkorenen. Koppels moeten namelijk aan bijzondere eisen voldoen om kans te maken. Als jullie die lucky bastards zijn voor wie het team van experts een huis zoekt, verbouwt en inricht, dan mag je dus in je handjes knijpen. Maar mag je ook gelijk het huis weer doorverkopen?

Huis weer verkopen

Over het algemeen zijn Kopen zonder Kijken-deelnemers razend enthousiast over hun nieuwe droomhuis dat Bob, Alex en Roos voor ze hebben uitgezocht en ingericht. Toch zijn er duo’s die niet tevreden zijn met hun huis. Maar mogen zij het huis dan gelijk weer op Funda zetten en verkopen?

Veronica Superguide ging op onderzoek uit om deze prangende vraag te beantwoorden. Als je meedoet aan het populaire huizenprogramma, dan zul je een contract moeten ondertekenen. Uiteraard worden er bepaalde afspraken gemaakt over hoe de huizenzoektocht, verbouwing en inrichting zullen verlopen. Maar er zijn géén strikte afspraken als het gaat om de eventuele verkoop van het huis.

Dus ja, koppels mogen hun huis gewoon zo, hoppatee, weer op de markt gooien. Ideaal, want het huis is mooi verbouwd door bouwdeskundige Bob en professioneel ingericht door interieur-styliste Roos. Waarschijnlijk kun je er nog een aardig centje aan verdienen door het huis te koop te zetten.

Lees ook
‘Kopen zonder Kijken’-koppel heeft veel extra budget: ‘Een ouwe sok, een suikertante, overal wordt extra budget gevonden’

Ontevreden koppels

Als je denkt dat alle koppels gelukkig waren met hun huis, dan heb je het mis. Deelnemers Alex en Pien besloten na vijf maanden hun huis alweer te verkopen. Diana en Jeffrey waren al helemaal niet tevreden, ze vonden het huis zo afschuwelijk dat ze al na één dag besloten om het huis weer te verkopen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL