Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Huizenliefde at first sight: MAFS’ Thierry verkoopt zijn ‘paleisje’ en is klaar voor een nieuwe start

Huizenliefde at first sight: MAFS’ Thierry verkoopt zijn ‘paleisje’ en is klaar voor een nieuwe start

Huizenliefde at first sight: MAFS’ Thierry verkoopt zijn ‘paleisje’ en is klaar voor een nieuwe start

Thierry Coree leerden we begin 2020 allemaal kennen tijdens weer een spetterend seizoen ‘Married at First Sight’. Hij stapte in het programma in het huwelijksbootje met Sanne en hoewel de twee leken af te stevenen op een goede afloop, volgde er uiteindelijk toch een scheiding. De Zwollenaar is sinds afgelopen zomer echter weer helemaal gelukkig in de liefde én nu klaar voor een nieuwe start.

Prachtig paleis

Thierry zet immers zijn huis – een prachtig groot en supermooi pand in Zwolle – te koop. De woning, waar tijdens de MAFS-samenwoonweek afgelopen jaar veel Twitteraars diep van onder de indruk waren, mag wel wat kosten. De vraagprijs is een luttele 775.000 euro, waarvoor je drie slaapkamers, een zolder, kelder, carport en gigantische tuin voor krijgt. Daarbij is alles tot in de puntjes verbouwd en verzorgd, en het werkelijk een plaatje om te zien.

Luxe bachelor pad

Het stulpje, van oorsprong een kleine jaren 30-woning, heeft Thierry in september 2017 flink onder handen genomen. Er kwam enorm veel woonruimte bij en alles is op luxe wijze volledig gemoderniseerd. Het grote vrijstaande huis telt inmiddels een oppervlakte van 153 vierkante meter en staat op een perceel van maar liefst 529 vierkante meter. “Er zijn echt wel momenten geweest waarvan ik dacht: waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?”, verklaarde de kandidaat eerder nog aan Indebuurt. “Op de plek waar de woonkamer is gebouwd, zat voorheen de achtertuin. Stel je dus voor hoe klein het huis eigenlijk was.”

Nu even niet

Hoewel hij toen nog aangaf niet te willen verhuizen, omdat het huis net verbouwd was, denkt hij daar dus nu toch anders over. Thierry deelt veel trots foto’s van zijn woning op Instagram en schrijft: “Wie koopt mijn fijne en mooie woning in Zwolle-Zuid? Neem een kijkje op Funda en tag potentiële kijkers gerust hieronder.”

Samenwonen

Of Thierry al toe is aan een volgende stap met zijn nieuwe vriendin Romy, met wie hij afgelopen oktober bekendmaakte samen te zijn, is niet bekend. Toch valt aan te nemen dat Thierry zijn prachtige woning niet verkoopt om verderop opnieuw een huis in zijn eentje te betrekken. Toch, Thierry? 😉

Lees ook
MAFS’ Mariëlle Jongmans leidt uitvaart van collega Walter (49): trouwambtenaar stapte zelf uit het leven

Ook Sanne in de wolken

Ook Sanne is inmiddels meer dan gelukkig met een nieuwe liefde. Haar Instagramaccount zette ze na afloop van het programma weer op privé, dus meegluren kan niet. Desondanks krijgen we af en toe toch een update. Zo bleek in maart 2020 al dat Sanne een nieuwe vriend had en onthulde het koppel afgelopen augustus een eerste kindje te verwachten. Dat moet inmiddels geboren zijn, want Sanne was op 9 februari uitgerekend. Maar over de kleine spruit houdt de blondine vooralsnog de lippen stijf op elkaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree)

Bron: STORY, Funda | Beeld: Still