Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Onverhoopt tóch slecht nieuws voor MAFS’ Sylvia: ‘Toen we de foto zagen, schrokken we’

Onverhoopt tóch slecht nieuws voor MAFS’ Sylvia: ‘Toen we de foto zagen, schrokken we’

Onverhoopt tóch slecht nieuws voor MAFS’ Sylvia: ‘Toen we de foto zagen, schrokken we’

Sylvia, één van de grote sterren van het afgelopen seizoen van ‘Married At First Sight’, kreeg tijdens de opnames van het programma te horen dat ze longkanker heeft. Na een reeks behandelingen ging het de afgelopen tijd de goede kant op met haar gezondheid, maar tot haar grote verdriet heeft ze toch weer slecht nieuws te horen gekregen…

Vol goede moed

De blondine geeft al een tijd gezondheidsupdates op Instagram, maar dit keer heeft ze helaas verdrietig nieuws te vertellen. Nieuws dat ze niet zag aankomen. “Ik ben vol goede moed naar het ziekenhuis gegaan”, vertelt ze in de video. “Ik verwachtte dat-ie stabiel was of geslonken, want dat was iedere keer gelukkig het verhaal.”

‘Grote witte vlek’

Vanwege de goede resultaten was Sylvia, die eerder dit jaar weer oma werd, deze keer alleen naar de ziekenhuisafspraak gegaan. “Toen we de foto zagen schrokken we. De longarts had het natuurlijk al gezien en die zei dat hij eigenlijk niet zulk goed nieuws had.” De afgelopen maanden was er een klein vlekje op de scan te zien, maar nu is dat een grote, witte vlek geworden. “De longarts kan niet zeggen of het een tumor of kanker is, hij heeft geen idee.” Sylvia krijgt aanstaande vrijdag een PET-scan. “Dan wordt duidelijk wat er zit. Of het weer kanker is of iets anders.”

Van slag

De MAFS-kandidate die ook al eens tegen borstkanker vocht, is de afgelopen week erg verdrietig en boos geweest. “Ik heb eventjes in die down-situatie gezeten. Maar mijn kinderen zeggen ook: ma, je kunt er niks aan doen. En ik kan er ook niks aan doen.” Ze is naar eigen zeggen behoorlijk van slag geweest, maar nu is ze er weer rustig onder. “Want ja, ik krijg toch niet eerder dan volgende week de uitslag.”

Lees ook
MAFS’ Sylvia geeft update over haar gezondheid: ‘Ik deel niet de momenten dat het niet lekker gaat’

Hart onder de riem

De fans van Sylvia steken haar een hart onder de riem met lieve reacties. “Als mede-longkankerpatiënt wens ik je veel sterkte met deze onzekere tijd en ik duim voor een goede uitslag van de PET-scan. Je bent een kanjer en je staat er in ieder geval niet alleen voor”, schrijft een volger. “Lieve Sil, ik stuur je in gedachten licht en kracht toe. Wat verdrietig dat je dit nieuws hebt gekregen”, reageert een ander.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvia ❤ MAFS 2021 (@silleke1961)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvia ❤ MAFS 2021 (@silleke1961)

Bron: STORY | Beeld: FLEXMI via RTL Beeldbank