Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Meest zwart omrande ‘goede’ afloop in ‘MAFS’ ooit: gelukkig stel krijgt hartverscheurend nieuws

Meest zwart omrande ‘goede’ afloop in ‘MAFS’ ooit: gelukkig stel krijgt hartverscheurend nieuws

Meest zwart omrande ‘goede’ afloop in ‘MAFS’ ooit: gelukkig stel krijgt hartverscheurend nieuws

Met weinig andere opbeurende elementen in het leven zijn de twee ‘Married At First Sight’-afleveringen per week voor velen een heus cadeautje. Helaas komt het huidige seizoen – waar wij wekelijks extreem van nagenieten met onze uitgebreide samenvattingen – deze week tot een einde. Morgen zit tv-kijkend Nederland klaar voor de grote ontknoping, Videoland-kijkers kunnen vandaag al zien hoe het afloopt. Het programma blijkt voor sommigen, óndanks het vinden van de liefde, niet voor iedereen positief te eindigen…

Spoiler alert

Wie nog niets wil weten en braaf de uitzending van dinsdag wil afwachten, kan beter nú stoppen met lezen. Wellicht een open deur, maar hieronder volgen spoilers over de afloop van het huidige seizoen, dus wees gewaarschuwd.

Lievelingsstel met gunfactor

Eén van de meest favoriete koppels van MAFS 2021 is toch wel Freddy (69) en Sylvia (59). De twee stalen onze harten al vanaf het eerste moment en leken in volle vaart af te stevenen op een geslaagd experiment en een huwelijk dat ook na de opnames voortgezet zal worden. Maar toen kreeg Sylvia tijdens de huwelijksreis in Toscane plots koudwatervrees. Er waren vlinders, maar daarmee kwamen ook stress, benauwdheid en zenuwen bovendrijven. Het ging haar allemaal iets te snel en dus werd er gevraagd om afstand.

Adempauze

Menig kijker vreesde dat dit het einde betekende voor één van de leukste en hoopgevendste stellen van deze reeks, maar gelukkig: Syl draaide bij en Fred gaf haar precies de ruimte die ze nodig had. Na een korte pauze zochten de twee elkaar weer op, waarna er rustig aan verder werd gebouwd aan een liefdevolle, mooie en gelukkige relatie.

Dramatische ontknoping

Toch leek het er tijdens de grote finale éven op alsof het avontuur alsnog met een scheiding zou eindigen: Fred kwam geheel onverwachts alleen opdagen bij het keuzemoment. Van een scheiding was gelukkig geen sprake, de twee willen zelfs graag hun huwelijk voortzetten en hopen op een nog lang en gelukkig leven samen. Alleen bleek er plots – behalve het experiment – nog iets anders levensveranderends te spelen in het leven van Sylvia.

Opnieuw kanker

Terwijl het leven Sylvia op liefdesgebied weer toelachte, werd er longkanker bij haar ontdekt. Freddy nam dus alleen plaats op de bank bij Carlo Boszhard, omdat Sylvia daar nu niet toe in staat is. Het is niet de eerste keer dat ze een zware klap te verwerken krijgt op het gebied van haar gezondheid. Eerder genas de blondine al van borstkanker. Volgens Carlo is nog niet duidelijk is in welk stadium de ziekte zich ditmaal bevindt.

Zware beproeving

Freddy, die Sylvia steunt en zal blijven steunen in deze zware periode, vertelt in de uitzending kapot te zijn van het nieuws en direct in tranen te zijn uitgebarsten toen hij het hoorde. Na het keuzemoment, dat wat ‘getrouwd blijven’ betreft gelukkig wél goed afloopt, vertrekt hij dan ook meteen richting zijn vrouw om bij haar te zijn en “verslag uit te brengen”. Freddy en Sylvia hopen uiteraard op het beste: “We moeten positief blijven”, aldus Freddy.

Lees ook
‘MAFS’-expert Pablo hint op het ontstaan van nieuwe romances tijdens het koppelsweekend

Hoop doet leven

Ook wij hopen van harte dat Sylvia deze nieuwe tegenslag te boven komt en samen met Freddy alsnog kan genieten van een mooi en lang leven. Dat ze komende september maar zorgeloos terug mogen keren naar Toscane, om daar, bovenop een berg tijdens een prachtige zonsopkomst hun eenjarig huwelijksjubileum te kunnen vieren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Videoland | Beeld: Still