Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zowel Aron en Monique als Freddy en Sylvia bleven getrouwd: zijn de ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

Zowel Aron en Monique als Freddy en Sylvia bleven getrouwd: zijn de ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

Zowel Aron en Monique als Freddy en Sylvia bleven getrouwd: zijn de ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

Gisteren was in de ontknoping van ‘Married at First Sight’ te zien hoe Freddy en Sylvia én Aron en Monique besloten getrouwd te blijven. Wát een prachtscore! De grote is vraag is nu natuurlijk: zijn ze – inmiddels zo’n vier maanden na de opnames – nog bij elkaar?

Kriebels

Beide koppels gaven in de finale op de bank bij Carlo al aan dat ze nog niet honderd procent zeker wisten of ze nu met de ware getrouwd waren. Kriebels waren er zeker, maar zouden die aanwezig blijven (en zelfs in verliefdheid over gaan) als de opnames achter de rug waren en de rust terugkeerde?

‘Niet eerlijk’

In Jinek bleek dinsdagavond al dat het huwelijk van Freddy en Sylvia niet lang de opnames alsnog is gestrand. Niet omdat liefde er toch niet in zat, maar omdat Sylvia, die vlak voor de finale gediagnostiseerd werd met longkanker, Fred gewoon “een gezonde vrouw” toewenste. Hoe moeilijk ook: Sylvia kwam tot de conclusie zich nu enkel te kunnen focussen op beter worden en hakte de knoop door. “Dat zou Fred waarschijnlijk niet gedaan hebben, maar ik vond het voor ons beide niet eerlijk”, aldus de blondine in de talkshow.

Beter worden

Hoewel hun huwelijk voorbij is, is er nog steeds sprake van een bijzondere vriendschap. De twee bellen nog steeds meerdere malen per week en Freddy probeert Sylvia waar hij kan te steunen in de zware periode waar ze doorheen gaat. Wellicht zit er toch nog meer in als Sylvia de ziekte overwint? Die hoop is er wel: “De tumor en klieren worden kleiner. Het gaat beter met me”, aldus Sylvia.

De tekst gaat verder onder het fragment.

Lees ook
Ondanks twee succesmatches: ‘MAFS’-finale resulteert in nóg groter slagveld dan Twitter kon vermoeden

Tortelduifjes

In Jinek werd over de andere succesmatch, Aron en Monique, met geen woord gerept. Of dat slecht nieuws is? Zeker niet. Hoewel ook zij twijfelden over er echte liefde of slechts en innige vriendschap in zat, De twijfels waren in hun laatste speech toch wel aanwezig of het echte liefde was of meer een vriendschap, maar ze lijken nog altijd te genieten van elkaar en elkaars gezelschap. “Wat een fantastisch avontuur. Samen naar de laatste uitzending kijken. Iedereen bedankt voor de superleuke berichten”, schrijven ze bij een knusse foto op Aron’s Instagram. Ook Monique deelt een gelukzalig bericht in haar feed en over een scheiding heeft niemand het. Nou Aron, als dat geen reden tot een feestje is? #WatEenCadeautje

Update: bij Aron en Monique zit de vork toch anders in de steel dan gedacht…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

Bron: STORY, Superguide | Beeld: NTVisuals & FLEXMI via RTL