Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS Second Chance’-onthulling: zijn Sherilee en Marcel nog steeds samen?

‘MAFS Second Chance’-onthulling: zijn Sherilee en Marcel nog steeds samen?

‘MAFS Second Chance’-onthulling: zijn Sherilee en Marcel nog steeds samen?

Vanaf de start van de ‘Married at First Sight’-spinoff ‘Second Chance’ was het eigenlijk al duidelijk: Marcel viel als een blok voor de mooie en veel jongere Sherilee. Dat hij uiteindelijk voor haar koos, kwam dan ook voor weinigen als een verrassing (al was niet iedereen overtuigd van de Sherliee’s oprechte intenties). Zijn ze nu, maanden verder, nog steeds een setje? Sherilee beantwoordt de brandende vraag.

Marcel’s nieuwe liefde

Marcel vond in Sherilee een “lieve, zachte, spontane en zorgzame vrouw”, zei hij in de laatste aflevering van MAFS: Second Chance. De twee leken elkaar helemaal te hebben gevonden. Of hun liefde na het programma daadwerkelijk is opgebloeid, moesten de deelnemers maandenlang stilhouden. Nu mag het hoge woord er eindelijk uit. Sherilee onthult in een YouTube-video of ze nog samen is met Marcel.

Wel of niet samen?

“Het is helaas niet gelukt”, vertelt de brunette, die voor de gelegenheid de blouse met slangenprint die ze droeg tijdens de eerste ontmoeting met Marcel heeft aangetrokken. “We zijn niet meer samen.” De twee hebben het even geprobeerd, maar kwamen erachter dat ze toch te veel verschillen en niet helemaal bij elkaar passen. “Dan kun je er maar beter mee stoppen.”

Lees ook
Babynieuws! ‘MAFS’-bruid Sanne is zwanger van eerste kindje

Geen spijt

Sherilee en Marcel hebben geen contact meer. Spijt van haar deelname heeft ze echter niet. “Ik kijk er heel goed op terug. Als ik het over mocht doen, zou ik er zeker weer aan meedoen”, aldus de brunette. Wellicht om haar nieuwe carrière als vlogger nog een extra boost te geven?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still