Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch nog een ‘second chance’ voor ‘MAFS’-Marcel? ‘We hebben regelmatig contact’

Tóch nog een ‘second chance’ voor ‘MAFS’-Marcel? ‘We hebben regelmatig contact’

Tóch nog een ‘second chance’ voor ‘MAFS’-Marcel? ‘We hebben regelmatig contact’

Marcel werd bekend door ‘Married at First Sight’, maar daarin wist hij de liefde niet te vinden. In ‘MAFS: Second Chance’ probeerde hij het opnieuw, maar ook die match bleek helaas maar van korte duur.

MAFS-Marcel

Eerder liet Sherilee al haar kant van het verhaal horen, maar nu vertelt ook Marcel meer over de reden van de breuk. Aan RTL Boulevard verklaart hij: “Ik denk wel dat wij in het begin beiden echt serieuze interesse hadden naar elkaar toe, maar gaandeweg kwamen we erachter dat we te veel van elkaar verschilden. Daardoor is het uiteindelijk op niets uitgedraaid.”

Goede band

Dat betekent niet dat het avontuur meteen ten einde is voor Marcel. Hij blijkt namelijk nog goed contact te hebben met niemand minder dan Trudi. “Ik heb regelmatig contact met haar, omdat we toch al veel dezelfde leef- en denkwijze hebben en is er een goede vriendschappelijke band aan het ontstaan.” Toch is hij nog altijd vrijgezel. “Maar ik ben ervan overtuigd dat de ware vanzelf wel op mijn pad gaat komen.”

Bekendheid

Sherilee krijgt vaak het verwijt dat het haar enkel te doen was om de fame. Maar daar is niks van waar en ze noemt deze geruchten dan ook ‘absolute onzin’. “De negatieve reacties doen mij niet zoveel, al vind ik het wel jammer dat mensen zeggen dat ik om de bekendheid heb meegedaan. Mensen die mij kennen weten dat ik in het echte leven net zo ben als dat hoe ik op televisie te zien was. En dat ik altijd al op oudere mannen val. Mijn omgeving zag ook aan me dat ik oprecht verliefd was op Marcel. Ik had niet gedacht dat het zo kort zou duren tussen ons.”

Lees ook
Hiér kennen we Milly uit ‘Married at First Sight’ dus van

Klik

Ook Marcel sluit zich hier bij aan. “Uiteindelijk weet maar één persoon hier echt het antwoord op, maar ik heb de klik vanuit haar naar mij wel gevoeld en heb geen enkele reden om aan haar intenties te twijfelen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still