Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Babynieuws! ‘MAFS’-bruid Sanne is zwanger van eerste kindje

Babynieuws! ‘MAFS’-bruid Sanne is zwanger van eerste kindje

Babynieuws! ‘MAFS’-bruid Sanne is zwanger van eerste kindje

Begin dit jaar zagen we hoe Sanne als een blok viel voor haar kersverse echtgenoot Thierry in ‘Married at First Sight’. Hoewel het avontuur perfect leek te eindigen en de twee getrouwd het programma afronden, werkte het toch niet tussen het stel. Volgens hem wilde Sanne te veel, té snel en werd het hem te heet onder de voeten toen haar kinderwens op tafel kwam. Gelukkig heeft de blondine inmiddels iemand gevonden die daar níet van schrok.

Sanne zwanger

Het liefdesgeluk lachte Sanne al snel weer toe na de scheiding. Eind maart werd bekend dat Sanne een nieuwe liefde had. Met die nieuwe lover ligt Sanne blijkbaar wél volledig op één lijn en de twee laten er geen gras over groeien. Ruim vier maanden nadat bekend werd dat Sanne weer ‘bezet’ was, heeft ze groot nieuws. Ze verwachten begin komend jaar hun eerste kindje.

Winterwonder

“Wij kunnen niet wachten tot 9 februari”, schrijft ze bij een foto op haar afgeschermde instagramprofiel. Hierop zien we Sanne en haar vriendje, van wie ze de naam voor zichzelf houdt, stralen in de zon bij een slinger met roze en blauwe ballonnen, en het woord ‘baby’ in goudfolie ballonnen. De aanstaande ouders houden samen een rijtje echofoto’s vast.

Is Thierry single of samen?

Of Thierry inmiddels ook weer gelukkig is? Niet zoals hij voor ogen had. Na zijn gestrande huwelijk met Sanne vond ook hij opnieuw de liefde, maar ook dat avontuur liep niet goed af, zo liet hij begin juli weten op Instagram. “Ik kwam iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op, want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. […] Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft.”

Lees ook
‘MAFS’-Ferry en José geven duidelijkheid over hun relatie

Nog een baby

Sanne is niet de enige van het meest recente seizoen van MAFS die een kindje verwacht. Ook Robin, die in het programma trouwde met (en scheidde van) Kimberly is de tweede deelnemer uit het afgelopen MAFS-seizoen die nu een baby’tje verwacht. Hij was er nóg sneller bij dan Sanne; eind februari, vlak na de finale van het trouwprogramma, kondigde hij zijn nieuwe relatie aan. Nog geen drie weken later bleek het liefdesgeluk tussen hem en nieuwe liefde Kim al bezegeld met een zwangerschap. Komende september wordt Robin voor het eerst vader.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

sanne mafs zwanger

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefde! Tsja hoe werkt de liefde nou toch. Na m’n #mafs avontuur was ik uiteraard teleurgesteld in de liefde. De afloop was niet waar ik op had gehoopt, toch kwam ik daarna iemand tegen waar m’n hart sneller van ging kloppen. Je geeft je bloot en stelt je kwetsbaar op want je wil de liefde zo intens mogelijk ervaren. Helaas liep het anders. Je date soms maar vindt niet wat je zoekt of waar je op hoopt. Soms word je er moedateloos van (; Wat maakt de liefde nou soms zo lastig en ingewikkeld? En waar moet je het tegenkomen? Of zoeken? Soms denk ik dat het een kwestie van geluk is dat je elkaar treft (: Oh enne… wat ben ik ontzettend blij dat de formule 1 weer begonnen is!!!! #liefde #mafs #mafsnl #date #somsishetingewikkeld #vraaghetmezelfweleensaf #zwolle #vrijgezel #zwolle #daten #❤️ #moedateloos #tinder #swipentegenverveling #f1 #formule1 #oostenrijk

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree) op

Bron: Superguide | Beeld: Still