Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Daar is-ie dan! MAFS’ Monique stelt nieuwe vriend voor op Instagram

Daar is-ie dan! MAFS’ Monique stelt nieuwe vriend voor op Instagram

Daar is-ie dan! MAFS’ Monique stelt nieuwe vriend voor op Instagram

Vorige week bleek dat ‘MAFS’-fans die nog hoopten op een verzoening tussen voormalig tortelduifjes Monique en Aron dat idee voorgoed als verloren konden beschouwen. Monique onthulde dat ze hélemaal hoteldebotel is op een nieuwe man. Hoe die liefde er uitzag, bleef alleen geheim, omdat Monique na het ‘MAFS’-avontuur haar Instagram weer op privé had gezet. Voor alle nieuwsgierigen is er nu echter goed nieuws: Monique laat iedereen weer meespieken!

Monique en Ed

De man die Monique naar eigen zeggen “het geloof in de liefde heeft teruggegeven” heet Ed van Leeuwen en doet ons een beetje denken aan de iets grotere, amicale versie van voormalig advocaat Bram Moszkowicz. Op een nieuwe foto straalt het stel naast MAFS’ Bert (die van Suzan), met wie ze een dagje Gouda verkenden. “Voorstelrondje Gouda. April doet wat hij wil”, schrijft de stralende blondine bij een fotogalerij van de Tweede Paasdag-kiekjes.

‘Totaal onverwacht’

De post waarin Monique Ed vorige week voorstelde aan haar volgers, kunnen we nu eindelijk ook met jullie delen. “Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt, de man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is”, liet ze weten. “Volkomen onverwacht en zag dit totaal niet aankomen, maar geloof mij, als je het tegenkomt dan voel je dat alles klopt en als het dan ook nog eens wederzijds is dan is dat een heerlijk gevoel! We gaan nu vooral genieten van alles en elkaar.”

Lees ook
MAFS’ Aron zeker niet eenzaam nu Monique nieuwe liefde heeft: ‘Honderden berichten van vrouwen’

Reactie Aron

Monique’s ex-man Aron toonde zijn blijdschap voor het nieuwe setje: “Ik ben hartstikke blij voor haar. Ik ben blij dat ze nu iemand heeft waarbij die klik er wél is.” Ook zei Aron ervan uit te gaan dat hij de vriend van Monique snel te zien krijgt. “Ik neem aan dat ik de volgende keer als ik bij Monique ben , wel voorgesteld word.” Of er voor Aron al een nieuwe liefde in beeld is? Niet echt, maar hij krijgt aandacht genoeg, zo onthulde hij vorige week aan RTL Boulevard. “Ik had na de laatste uitzending wel heel veel berichten op Instagram, en WhatsApp en zelfs mailtjes. Dat loopt in de honderden. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer”, aldus de nuchtere Aron.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

Bron: Love&Reality | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank