Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nu écht geen hoop meer voor ‘MAFS’-fans: Aron uit de picture, Monique onthult nieuwe liefde

Nu écht geen hoop meer voor ‘MAFS’-fans: Aron uit de picture, Monique onthult nieuwe liefde

Nu écht geen hoop meer voor ‘MAFS’-fans: Aron uit de picture, Monique onthult nieuwe liefde

Hoewel Aron en Monique ondanks de goede klik tóch wilden scheiden, bleven de twee elkaar regelmatig zien. Er was dus nog hoop op een liefdesverzoening, iets wat de twee ook meermaals bevestigden. Onverwachts blijkt nu dat we alle hoop op een voortzetting van hun liefde kunnen vergeten: Monique laat weten verliefd te zijn op een ándere man.

MAFS’ Monique nieuwe vriend

Op Instagram deelt ze een foto waarop haar nieuwe liefde te zien is. Helaas staat haar account, nu het MAFS-avontuur voorbij is, weer op privé, maar hebben we wel de tekst weten te achterhalen. “Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt, de man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is”, laat de blondine nog weten.

Vlinders

De gescheiden blondine voelt naar eigen zeggen de vlinders weer en laat weten dat haar nieuwe vlam haar “het geloof in echte liefde teruggegeven.” Ze zag het dan ook totaal niet aankomen dat ze nu weer gelukkig zou zijn met iemand. “Maar geloof mij: Als je het tegenkomt, dan voel je dat alles klopt. En als het dan ook nog eens wederzijds is, is dat een heerlijk gevoel.”

Lees ook
Is er nog toekomst voor Freddy en Sylvia uit ‘MAFS’? ‘Ik sta ervoor open’

Eerlijk zijn

Eerder werd er ook al gefluisterd dat Aron een nieuwe vriendin heeft. Wat is daarvan waar? Ex-vrouw Monique gaf destijds opheldering. De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaarde aan De Telegraaf: “Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.” De twee hebben de afspraak gemaakt om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: STORY | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank