Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fijn nieuws voor Mick na pijnlijk ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik heb iemand op het oog’

Fijn nieuws voor Mick na pijnlijk ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik heb iemand op het oog’

Fijn nieuws voor Mick na pijnlijk ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik heb iemand op het oog’

Hoewel alle ellende inmiddels is uitgepraat tussen Mick en Daisy, was het stel uit ‘Married At First Sight’ absoluut geen match. Zangeres Monique Smit deed al een poging op Instagram om opnieuw de liefde te vinden voor haar goede vriend, maar wat blijkt? Daar lijkt Mick helemaal geen hulp meer bij nodig te hebben.

Liefde in de lucht?

Dat vertelt Mick in gesprek met RTL Boulevard. Want hoewel Daisy dan misschien niet de vrouw van zijn dromen was, is er misschien wel een andere potentiële nieuwe liefde in zijn leven. “Ik heb nog wel iemand op het oog”, verklapt hij.

‘Nog heel pril’

Toch betekent dat niet dat hij ook met deze dame meteen in het huwelijksbootje gaat stappen. ‘Het is echt nog heel pril. Ik denk dat ik het een kans ga geven. Hopelijk komt het van beide kanten’, verklaart Mick. “Maar we hebben elkaar nog niet gezien.”

Mismatch

Als er één mismatch was dit seizoen, dan was het Mick en Daisy wel. De twee kregen al op de eerste dag van hun vakantie ruzie en het lukte maar niet om het ijs te breken. In gesprek met het AD laat Mick weten dat hij met dubbele gevoelens terugkijkt op zijn avontuur in het programma. “Ik heb veel over mezelf geleerd, maar het is natuurlijk ook jammer dat het zo is gelopen tussen mij en Daisy.”

Lees ook
‘MAFS’-seizoen eindigt tóch weer zonder liefde: óók Aron en Monique niet langer getrouwd

‘Netjes afgesloten’

Voor Mick en Daisy hield het liefdesexperiment op Schiphol op. Toch betekent dat niet dat er helemaal geen contact meer is met Daisy. “Maar wel heel oppervlakkig. We hebben dingen uitgesproken.” Daisy heeft haar excuses aangeboden voor bepaalde dingen die zijn gebeurd. “Verder heb ik geen behoefte meer aan haar in mijn leven. Natuurlijk, als ik haar tegenkom op een terrasje bied ik haar een drankje aan. Er is wederzijds respect, maar daar blijft het bij.” Ook Daisy liet van zich horen: “Ik heb me gewoon niet kunnen herpakken op de huwelijksreis, mijn teleurstelling was zo groot.” Ze nam ongeveer een maand geleden contact op met haar stadsgenoot, waarna ze bij hem langs is geweest. “Het was goed om alles nog even samen te kunnen bespreken en het netjes te kunnen afsluiten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mick Römer (@romertje)

Bron: STORY | Beeld: NT Visuals (via RTL)