Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘MAFS’-deelnemers geschokt na tragisch nieuws: trouwambtenaar Walter Vermeer (49) plots overleden

‘MAFS’-deelnemers geschokt na tragisch nieuws: trouwambtenaar Walter Vermeer (49) plots overleden

‘MAFS’-deelnemers geschokt na tragisch nieuws: trouwambtenaar Walter Vermeer (49) plots overleden

Een woordvoerder van RTL heeft zojuist ontzettend verdrietig nieuws bekendgemaakt. Walter Vermeer, een van de geliefde trouwambtenaren van ‘Married At First Sight’, is op slechts 49-jarige leeftijd overleden. Deelnemers van het programma staan stil bij het verdrietige bericht en reageren massaal op zijn overlijden.

MAFS-trouwambtenaar Walter overleden

Walter was in het afgelopen seizoen van MAFS te zien, bij de huwelijken van de koppels Mick en Daisy, en Lars en Lizzy. In een eerdere reeks was hij de BABS toen Henk en Chantal elkaar het jawoord gaven.

Groot gemis

Henk is dan ook een van de kandidaten die reageert op het overlijden van Walter. Op Instagram plaatst hij een prachtige foto van de trouwambtenaar. “En dan ineens krijg je het verschrikkelijk nieuws dat je er niet meer bent”, schrijft hij er verslagen bij. “Lieve Walter, rust zacht en sterkte aan alle dierbaren om je heen. We zullen je missen.”

‘Mooie gozer’

Ook Lars, bekend van het afgelopen MAFS-seizoen, staat stil bij het overlijden van de trouwambtenaar. “Zo’n toffe, energieke en spraakzame man. Veel te jong voor dit trieste bericht. Sterkte voor familie, vrienden en nabestaanden”, laat hij weten in zijn Instagram Stories. Mick schrijft: “Rust zacht, Walter. Bizar… Iemand die je eigenlijk niet eens heel goed kent, maar toch een persoon waar gelijk van denkt: ‘Je bent een mooie gozer!’ Sterkte aan alle nabestaanden.”

Married At First Sight

Walter was de afgelopen jaren een van de vaste gezichten van Married At First Sight. Het laatste seizoen eindigde in februari met 1,3 miljoen kijkers. Begin dit jaar had hij een kleine rol in de TV Kantine en werd hij gepersifleerd door Erik de Vogel.

Lees ook
MAFS’ Lars na heftige breuk met Lizzy als blok gevallen voor kleuterjuf: ‘Zo voelt écht verliefd zijn’

Gezin

Vermeer laat zijn vrouw Chantal en twee kinderen na: zoon Dorus en dochter Lola. Walter was naast dat hij te zien was op televisie, ook nog een spreker en trainer. Daarnaast schreef hij een kinderboek: De jongen met het baardje. Waaraan hij precies is overleden, is niet duidelijk en daar zal de familie volgens RTL ook geen uitspraken over doen. Vermeer werd slechts 49 jaar oud.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven)

Bron: Story.nl | Beeld: still, Instagram