Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Love is in the air: ‘MAFS’-Sanne maakt nieuwe relatie bekend met romantische foto

Love is in the air: ‘MAFS’-Sanne maakt nieuwe relatie bekend met romantische foto

Love is in the air: ‘MAFS’-Sanne maakt nieuwe relatie bekend met romantische foto

De experts in ‘Married at First Sight’ leken geslaagd te zijn in hun missie door Sanne en Thierry samen voor het altaar te zetten, maar na afloop van het programma mocht het toch niet baten. De twee besloten een punt achter hun huwelijk te zetten en hun eigen weg te gaan. Inmiddels heeft dat voor Sanne goed uitgepakt, want de ‘MAFS’-kandidate heeft opnieuw de liefde gevonden!

MAFS heeft dan misschien niet de relatie opgeleverd waar Sanne op hoopte, maar buiten het programma om heeft Cupido nu toch raak geschoten. Op Instagram – haar account heeft ze inmiddels op privé gezet – schreeuwt de blondine het van de daken en deelt ze een foto met haar nieuwe vlam, met erbij niets meer dan een veelzeggend rood hartje. Hoe de man in kwestie heet, blijft een mysterie, maar hier kun je ‘m tóch aanschouwen.

MAFS

Sanne is overigens niet de eerste MAFS-deelnemer die na afloop opnieuw het liefdesgeluk gevonden heeft. Zo heeft ook Henk, na het dramatische avontuur met Chantal, weer een relatie. Ook Robin liep kort na het programma de vrouw van zijn dromen tegen het lijf. En daar bleef het niet bij: hij wordt zelfs vader.

Breuk Sanne en Thierry

In Married at First Sight werd Sanne gekoppeld aan Thierry, wat een schot in de roos leek. Maar na de opnames van het programma besloten de twee tóch uit elkaar te gaan. “Vrij snel na de uitzending ga je samen het dagelijks leven in en merk je dat het toch lastig wordt”, zei Thierry er eerder over. “We wonen ver van elkaar, 160 kilometer van deur tot deur, en er zijn ook wat karaktertrekken waar we tegenaan zijn gelopen, zij bij mij en ik bij haar.”

Meer aan de hand

Niet veel later klapte Thierry nogmaals uit de school over zijn huwelijk met Sanne en de breuk. “Toen we elkaar zagen zonder camera’s, werd Sanne een ander persoon. Ze zocht best veel bevestiging en liet het het initiatief vaak bij mij liggen. Terwijl ik het fijn vind dat iemand stevig in haar schoenen staat en ook zelf eens het initiatief neemt”, vertelde hij aan AD. “Ook had ze een andere kijk op de snelheid van onze relatie. Ze wilde sneller dan ik. Ik wilde ook wel kinderen enzo, maar je zult elkaar eerst beter moeten leren kennen.”

Lees ook
Chantal over ‘MAFS’-avontuur: ‘Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter instond’

Camera’s uit

Thierry en Sanne zagen er gedurende het programma dolgelukkig uit samen, óók tijdens de slotaflevering. Dat had er volgens Thierry mee te maken dat het filmen van het keuzemoment al snel plaatsvond na het geven van het jawoord. Pas toen er geen camera’s meer aanwezig waren, verdween de vonk tussen beiden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still