Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Lars na heftige breuk met Lizzy als blok gevallen voor kleuterjuf: ‘Zo voelt écht verliefd zijn’

MAFS’ Lars na heftige breuk met Lizzy als blok gevallen voor kleuterjuf: ‘Zo voelt écht verliefd zijn’

MAFS’ Lars na heftige breuk met Lizzy als blok gevallen voor kleuterjuf: ‘Zo voelt écht verliefd zijn’

Cupido blijkt druk in de weer te zijn bij de ‘Married At First Sight’-kandidaten. Niet alleen Monique heeft een nieuwe liefde, ook Aron is gespot met een oude bekende én Lars blijkt de breuk met Lizzy meer dan te boven te zijn. Op Instagram deelt hij weer helemaal in love te zijn.

Verliefd op de kleuterjuffrouw

Dat bevestigt de Brabander aan Shownieuws, maar ook op Instagram deelt Lars het heuglijke nieuws. Hij deelt een lieve foto met zijn nieuwe vlam en laat weten: “Wat krijg je als bij een (werk)bezoek aan een basisschool de kleuterjuffrouw stiekem wel erg leuk blijkt te zijn…?”

‘Mijn perfecte match gevonden’

Hij vervolgt: “De vraag is veel gesteld, het antwoord in het midden gebleven, maar hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt écht verliefd zijn. Weer normaal en zonder druk van camera’s, zonder experts en zonder verplichtingen je eigen gevoel en het gevoel voor elkaar ontdekken.”

Spontane avonden

“Goede gesprekken, spontane avonden, lekkere wijn, samen jezelf zijn, leuke stadswandelingen en stickers naar elkaar sturen”, laat Lars nog weten. “Leuke vrienden en familie leren kennen en vooral samen genieten! Een volwassen, mooie en intelligente vrouw vol energie, die even slechte grappen maakt als ik, in dezelfde versnelling staat en ook nog eens op loopafstand in de mooiste stad van Nederland woont!” Tijdens het MAFS-avontuur had Lars het ook al steeds over versnellingen, waarin hij en Lizzy helaas niet op één lijn zaten.

Lees ook
MAFS’ Lars woedend op ex Lizzy na uitspraken over ’tegenvallende seks’ tijdens huwelijk

Lieve

“Wat wil ik nog meer?”, vraagt de voormalig deelnemer – die er ook in deze relatie duidelijk geen gras over laat groeien – zich af. “Maar, genoeg over mij… Wat ben jij een Lieve”, sluit hij af met een hart-emoji. In gesprek met Shownieuws voegt Lars nog toe: “We kennen elkaar nog niet heel erg lang. Een paar weken geleden en tijdens de paasdagen hebben we elkaars familie ontmoet.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

Bron: STORY | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank