Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Lars is weer bezet, maar wil tóch nog iets kwijt over Lizzy: ‘Er had meer respect mogen zijn’

MAFS’ Lars is weer bezet, maar wil tóch nog iets kwijt over Lizzy: ‘Er had meer respect mogen zijn’

MAFS’ Lars is weer bezet, maar wil tóch nog iets kwijt over Lizzy: ‘Er had meer respect mogen zijn’

Married At First Sight kwam ruim anderhalve maand geleden al ten einde, maar de kandidaten uit misschien wel het spraakmakendste seizoen tot nu toe verschijnen nog steeds wekelijks in het nieuws. Zo zat Lars, die vorige week onthulde een nieuwe liefde te hebben, in de podcast van Shownieuws. Daarin bleek dat zijn ex-vrouw hem heeft geblokt heeft op sociale media.

Vliegende start

Lars en Lizzy leken van meet af aan hét koppel dat het moest kunnen redden. Hun huwelijk, gesloten door de vorige week plots overleden trouwambtenaar Walter Vermeer (49), beleefde een vliegende start en al op dag één leek het alsof ze al jaren samen waren. Ze gingen op ‘seniorenvakantie’ naar Duitsland en hadden gezellige ‘familie-etentjes’ met hun ouders in de samenwoonweek die daar op volgde, maar niet lang daarna keerde het tij. Lars wilde snel en veel, maar Lizzy schakelde plots wat versnellinkjes terug, tot Lars’ grote frustratie.

Geen liefdesverdriet

Helaas voor Lars, zijn gevoelens werden toch niet beantwoord, maar daar was hij blijkbaar aardig snel overheen. “Het gekke is dat ik er geen liefdesverdriet aan over heb gehouden. Het is best wel een heftige periode geweest en gevoelens ontwikkel je onder een bepaalde druk, maar het was ook wel echt klaar voor mij op dat moment”, vertelt hij in de podcast. “En het is ook niet helemaal zoals je dat op televisie ziet. Er gebeurt veel meer, want er worden nu eenmaal meer momenten niet gefilmd dan wel.

Eerder getwijfeld

Lars vertelt bijvoorbeeld dat hij voorafgaand aan het koppelsweekend al niet meer zeker wist of hij er wel goed aan deed daar naartoe te gaan, iets wat op tv niet duidelijk is geworden. “Ik had echt twijfels of ik daar wel naartoe wilde. Omdat het voor het koppelsweekend al niet zo soepel liep, zoals het contact onderling. We zijn het koppelsweekend al ingegaan met een gesprek met Tila om afspraken te maken, omdat onze verwachtingen ver uit elkaar lagen.” Lars vindt dat hij er een stuk volwassener instond dan Lizzy, die ook echt tien jaar jonger is dan hij. “Eén keer per twee weken afspreken, wilde ik misschien toen ik zestien was”, sneert hij. “Nu verwacht ik wel meer”

Lees ook
MAFS’ Lars na heftige breuk met Lizzy als blok gevallen voor kleuterjuf: ‘Zo voelt écht verliefd zijn’

Rel na de show

De twee hebben sinds de opnames ook geen contact meer gehad, maar elkaar wel in de media meermaals met modder besmeurd. Zo deed Lizzy uitspraken over “slechte seks”, iets waar Lars woedend om was. Toch staat hij wel open voor contact met zijn ‘ex’. “Ik sta daar best voor open hoor, maar ik kan haar profiel niet meer terugvinden. Ik heb geen idee wat daar de reden voor is.” Hij lijkt dus gewoon keihard geblokt door Lizzy en sluit dan ook af met een nieuw, minuscuul veegje uit de pan. “Ik vond dat er meer respect had mogen zijn na het programma. Dat heb je kunnen zien in de rel na de show.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

Bron: Superguide | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank