Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > MAFS’ Chantal werd ‘kapotgemaakt’ na deelname aan RTL-show: haatreacties hakten erin

MAFS’ Chantal werd ‘kapotgemaakt’ na deelname aan RTL-show: haatreacties hakten erin

MAFS’ Chantal werd ‘kapotgemaakt’ na deelname aan RTL-show: haatreacties hakten erin

Zeg je ‘Married At First Sight’, dan zeg je Chantal, ook wel bekend als ‘Wenkie’. De blondine uit het seizoen dat in 2020 op televisie kwam, is zonder twijfel de bekendste deelnemer aan het programma ooit. Maar al die aandacht heeft ook een keerzijde. In gesprek met het AD – dat naar aanleiding van alle commotie rondom de tv-hit ‘B&B Vol Liefde’ in haatberichten richting realitysterren dook – vertelt Chantal destijds te zijn bedolven onder de haatreacties.

‘Ik was een gedrocht’

En die hebben meer met haar gedaan dan de buitenwereld wellicht denkt. “Mensen oordeelden over mij op basis van al dan niet geknipte beelden. Ze kénnen mij niet echt. Ik was een gedrocht, een lijp wijf, verdiende een nekschot, werd Wenkie genoemd, omdat mijn wenkbrauwen donker waren aangezet”, vertelt Chantal.

Kapotgemaakt

Helaas voor Chantal, die in het programma een totale mismatch bleek met Henk, bleef het niet nare online berichtjes. Ze werd ook thuis opgezocht, waar mensen haar woning bekogelden met eieren en de banden van haar auto lekstaken. Ze klopte aan bij de productent van Married At First Sight en vertelde: “Ik word kapotgemaakt”.

‘Mezelf laten vervagen’

Chantal kon psychische hulp krijgen, maar moest daar zo hard aan trekken, dat ze het niet wilde. Haar familie heeft haar uiteindelijk door die zware periode heen geloodst. Inmiddels doen de reacties Chantal niet meer zoveel, maar toch heeft ze het niet voor de volle honderd procent los kunnen laten. Ze heeft haar uiterlijk aangepast naar aanleiding van het vele commentaar, wat ze eigenlijk erg vindt. “Mijn haren zijn donkerder, mijn wenkbrauwen zijn lichter. Ik heb mezelf laten ‘vervagen’, omdat mensen er een mening over hadden en ik me dat aantrok. Terwijl ik dat witblonde haar en die zwarte wenkbrauwen mooi vond”, aldus de moeder van twee.

Lees ook
‘MAFS’ Australië-stel dat gedoemd was te mislukken, heeft schokkend nieuws

Henk en Chantal weer even ‘samen’

Ondanks alle nare ervaringen die het MAFS-avontuur ‘Henkie en Wenkie’ – een bijnaam waar ze zelf ook mee grapt op sociale media – opleverden, schuwen de twee de camera niet. Er is immers een heuse reünie tussen het duo in aantocht. In Eating With My Ex: Going Dutch gaan realitysterren ‘gezellig’ een hapje eten met hun voormalig geliefde. De vraag is natuurlijk: gaat dat wel goed? Een klein voorstukje verklapt vast dat dat – uiteraard – niet helemaal het geval is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🙋‍♀️ (@channie.pink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🙋‍♀️ (@channie.pink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🙋‍♀️ (@channie.pink)

Bron: STORY | Beeld: Still