Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bom ontploft tussen Henk en Chantal in ‘MAFS’: ‘Ik zie hem liever nooit meer’

Bom ontploft tussen Henk en Chantal in ‘MAFS’: ‘Ik zie hem liever nooit meer’

Bom ontploft tussen Henk en Chantal in ‘MAFS’: ‘Ik zie hem liever nooit meer’

Dat het niet zo soepel liep tussen Henk en Chantal in ‘Married at First Sight’, bleek al uit het feit dat beiden weer op zoek zijn gegaan naar een nieuwe liefde. De volkszanger lijkt deze zelfs al gevonden te hebben op zijn eigen bruiloft. In de afgelopen aflevering van ‘MAFS’ barstte de bom dan ook flink tussen de twee.

Henk besluit zijn gevoelens te delen met zijn kersverse vrouw tijdens lunch. Hij opent het gesprek voorzichtig: “Ik denk niet dat wij het gaan redden. Ik vind jou een ontzettend leuke vrouw. We hebben veel gelachen. Ik snap waarom wij gematcht zijn. Maar Chantal, ik ben niet de man-man die jij zoekt.”

‘Nee’ zeggen

In eerste instantie is Chantal het met Henk eens. “Ik ben door mijn dochter de trouwzaal ingetrokken. Ik had nee moeten zeggen. Ik wist het al. Je mag niet iemand veroordelen op lengte en dingen, maar je hebt wel een voorkeur. Ik houd gewoon van groot. Ik ben een beetje een prinsesje, ik ben zo opgevoed. Ik kan me aanpassen, maar ik houd van hoffelijkheid.” Want ja, van de uitspraak “ik ga effe pissen” gaan toch echt haar nekharen overeind staan.

Geen kans

De twee zitten ondertussen totaal niet meer op dezelfde lijn. Henk vindt dan ook dat Chantal het huwelijk dus nooit een echte kans heeft gegeven. De blondine is het hier ab-so-luut niet mee eens en vindt deze uitspraak onredelijk. “Dit huwelijk was gedoemd te mislukken. Voordat het stond”, aldus Henk zichtbaar geëmotioneerd. “Had dan ‘nee’ gezegd. Ik had dat jammer gevonden, maar dan was ze wel eerlijk geweest. Wie houd je nou voor de gek?” Hij vervolgt: “Als iemand er hier vol voor is gegaan, ben ik het wel. Ik kreeg geen reflex op toespelingen. Op een gegeven moment trek je aan een dood paard. Dan houdt het gewoon op. Klaar is klaar!”

Lees ook
Ojee, is Chantal van MAFS alweer op zoek naar een nieuwe man?

Samenwonen

Of de twee überhaupt nog gaan samenwonen, is dan ook de vraag. Ze zijn in ieder geval blij om weer naar huis te gaan. Chantal: “Ik weet niet wat overheerst. Emotie of dat mijn bloed kookt. Ik zie hem liever nooit meer.”

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still